Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Hoe begin ik mijn golf carrière?

Beginnen met golfen op Landgoed Welderen

 

Hoe begin ik met golf? Hoe haal ik clubhandicap 54, wat is een GVB en wanneer mag ik dan op de baan spelen? Allemaal vragen die door het hoofd van de beginnende golf(st)er rondspoken. Terwijl de een droomt van het spelen op een Nederlandse baan, lonken voor de ander de Turkse zonovergoten banen met hoogteverschillen waar je ‘u’ tegen zegt. Wat je reden ook is om te beginnen met het golfspel, wij kunnen je altijd helpen. Tijdens de golflessen worden alle vragen beantwoord over de basisvaardigheden en hoe je je beoogde doelen kunt behalen. Wij helpen je graag verder!

Beginnen met golfen is niet moeilijk, maar wél heel erg leuk. Kom je er niet uit? Onze golfpro’s nemen graag de tijd om je op weg te helpen met jouw golfcarrière en je passend advies te geven. 

 

Tot snel op de golfbaan!

m.hendriks@welderen.nl

Marieke Hendriks

Sales &Events

In 2023 hebben we 545 nieuwe golfers op weg geholpen!

Landgoed Welderen zet zich sterk in voor beginnende golfers en we vinden het fantastisch om sporters op een laagdrempelige manier voor te stellen aan de sport. Daarom organiseren we veel golfcursussen gericht aan beginners – we stellen je maar al te graag voor aan onze gezellige, informele club!

Onze lesvormen

We hebben verschillende lesopties: kies voor een privéles, een groepscursus of een speciale beginnerscursus!

Zelf oefenen naast de lessen?

Naast het volgen van de lessen raden we je ook aan om te oefenen op de baan. Dat, in combinatie met de lessen, moet ervoor zorgen dat je het golfspel goed onder de knie krijgt. 

Het tijdelijke speelrecht geeft je 6 weken toegang tot de Par 3-4 baan (waarbij je ook toegang krijgt tot de Pitch & Puttbaan en oefenfaciliteiten) en kan afgenomen worden met de groepslessen.

 

Voor 100,- per persoon!

Direct zelf een les inboeken?

Dat kan via de lesagenda!

 

Direct zelf een les inboeken?

Dat kan via de lesagenda!