Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Omringd door prachtige natuur, toch dicht bij huis

maak een afspraak

Feestlocatie?

In het midden van de prachtige omgeving de Betuwe, tussen de twee grote steden Arnhem en Nijmegen in, ligt Landgoed Welderen. Een prachtige locatie voor uw feest en partij. Landgoed Welderen is een toegankelijke en unieke locatie in een rustige omgeving waar u een ontspannen feest kunt organiseren in ieder thema.

Wij kunnen u voor zowel grote als kleine partijen van dienst zijn op ons landgoed. Als feestlocatie kunnen wij u voorzien van een ruimte in het restaurant waar u in alle rust uw gasten kunt ontvangen. Tevens kunnen wij ook samen met u een sportief element toe voegen aan uw feest en een leuk uitje op de golfbaan organiseren. Denk hierbij aan Supagolf, een golfles of een golfwedstrijd.

Als feestlocatie kunnen wij u ontvangen in ParkRestaurant Lingezegen, een van onze vergaderzalen of het kamerrestaurant. Het kamerrestaurant is een kleine en knusse ruimte met uitzicht over de golfbaan. Hier geniet u van de rustieke, sfeervolle ambiance van het restaurant en een afgeschermd deel van het terras.

Wanneer u wenst gebruik te maken van het restaurant, kunt u in samenwerking met ons keukenpersoneel tevens een keuze maken voor een buffet, borrelgarnituren of een speciaal samengesteld menu.

Trouwen

Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie die u en uw gasten voor altijd bij zullen blijven? Landgoed Welderen biedt u een prachtige, trouwlocatie, waarin u zich in een groene, natuurlijke omgeving waant terwijl u geniet van de knusse ambiance van het restaurant.

Landgoed Welderen, gelegen in Elst, tussen Arnhem en Nijmegen is een trouwlocatie in de wondermooie natuur van de Betuwe. Samen met u organiseren wij een ceremonie en/of huwelijksfeest waarin u val al uw wensen wordt voorzien. Tevens kunt u op Landgoed Welderen een fotoreportage maken met uw gasten en uw partner.

Wij bieden u een verscheidenheid aan mogelijkheden voor het vieren van uw huwelijk en huwelijksfeest. Zo kunt u kiezen voor een buiten- of binnenceremonie, kunt u genieten van een heerlijk huwelijksdiner en/of uw receptie feestelijk af sluiten in ons restaurant.

Samen met ons team zorgen wij ervoor dat u van al uw wensen wordt voorzien. Niets zal u ontbreken tijdens de mooiste dag van uw leven!

Sportieve locatie

Golfbaan Welderen is de ultieme locatie voor uw sportieve uitjes. Zo kunnen wij u van dienst zijn tijdens bedrijfsfeesten, kleine of grote familie- of vriendenfeesten, kinderfeestjes of uiteraard uw eigen golfevenement.

U kunt uw sportieve uitje combineren met een bezoek aan het restaurant en genieten van een leuk dagje of middagje uit met uw gezelschap.

Via onderstaande link kunt u de diverse mogelijkheden bekijken en ontdekken welke sportieve uitjes u bij ons kunt organiseren. Uiteraard kunt u uw sportieve uitje altijd combineren met een bezoekje aan ons restaurant.

Ik help u graag! Neem contact met mij op via:

0481-376591 of s.peters@welderen.nl of door middel van onderstaand contactformulier

Graag tot snel, groet Sarah

Maak een afspraak

Hoe heeft u ons gevonden?
Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

Door op de 'verzend' knop te drukken, gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Welderen (Verplicht)