Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Omringd door prachtige natuur, toch dicht bij huis

maak een afspraak

Feestlocatie?

In het midden van de prachtige omgeving de Betuwe, tussen de twee grote steden Arnhem en Nijmegen in, ligt Landgoed Welderen. Een prachtige locatie voor je feesten en partijen. Landgoed Welderen is een toegankelijke en unieke locatie in een rustige omgeving waar je een ontspannen feest kunt organiseren in ieder thema.

Wij kunnen je voor zowel grote als kleine partijen van dienst zijn op ons landgoed. Als feestlocatie kunnen wij je voorzien van een ruimte in het restaurant waar je in alle rust je gasten kunt ontvangen. Tevens kunnen wij ook samen met jou een sportief element toe voegen aan je feest en een leuk uitje op de golfbaan organiseren. Denk hierbij aan een golfles of een golfwedstrijd.

Als feestlocatie kunnen wij je ontvangen in ParkRestaurant Lingezegen, een van onze vergaderzalen of het kamerrestaurant. Het kamerrestaurant is een kleine en knusse ruimte met uitzicht over de golfbaan. Hier geniet je van de rustieke, sfeervolle ambiance van het restaurant en een afgeschermd deel van het terras.

Wanneer je wenst gebruik te maken van het restaurant, kun je in samenwerking met ons keukenpersoneel tevens een keuze maken voor een buffet, borrelgarnituren of een speciaal samengesteld menu.

Trouwen

Ben je op zoek naar een unieke trouwlocatie die jij en je gasten voor altijd bij zullen blijven? Landgoed Welderen bied je een prachtige, trouwlocatie, waarin je je in een groene, natuurlijke omgeving waant terwijl je geniet van de knusse ambiance van het restaurant.

Landgoed Welderen, gelegen in Elst, tussen Arnhem en Nijmegen is een trouwlocatie in de wondermooie natuur van de Betuwe. Samen met jou organiseren wij een ceremonie en/of huwelijksfeest waarin je van al je wensen wordt voorzien. Tevens kun je op Landgoed Welderen een fotoreportage maken met je gasten en je partner.

Wij bieden je een verscheidenheid aan mogelijkheden voor het vieren van je huwelijk en huwelijksfeest. Zo kun je kiezen voor een buiten- of binnenceremonie, kun je genieten van een heerlijk huwelijksdiner en/of uw receptie feestelijk af sluiten in ons restaurant.

Samen met ons team zorgen wij ervoor dat je van al je wensen wordt voorzien. Niets zal je ontbreken tijdens de mooiste dag van je leven!

Sportieve locatie

Golfbaan Welderen is de ultieme locatie voor je sportieve uitjes. Zo kunnen wij je van dienst zijn tijdens bedrijfsfeesten, kleine of grote familie- of vriendenfeesten, kinderfeestjes of uiteraard uw eigen golfevenement.

Je kunt uw sportieve uitje combineren met een bezoek aan het restaurant en genieten van een leuk dagje of middagje uit met je gezelschap.

Via onderstaande link kun je de diverse mogelijkheden bekijken en ontdekken welke sportieve uitjes je bij ons kunt organiseren. Uiteraard kun je je sportieve uitje altijd combineren met een bezoekje aan ons restaurant.

 

Klik hier voor al onze sportieve uitjes.

Ik help je graag! Neem contact met mij op via: 0481-376591 of m.hendriks@welderen.nl of door middel van onderstaand contactformulier.

Graag tot snel,

Marieke Hendriks

Sales & Events

Maak een afspraak

    Hoe heb je ons gevonden?
    Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

    Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

    Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Welderen.