Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Snelcursus

Na één dag lessen golfen in heel Nederland

Snel je HANDICAP halen?

Heb je weinig tijd, of wil je graag snel je handicap behalen omdat je wellicht een vakantie naar een zonnig golf-oord in het verschiet hebt staan? Wij bieden jou de mogelijkheid om binnen één dag de basis van de golfsport te leren en aan het einde van de dag naar huis te gaan met een pasje waarmee jij gewoon de golfbaan op kunt.

Via de snelcursus behaal je dus, zogezegd, je handicap binnen 8 uur lessen. Je krijgt theorie, de etiquette op de baan en les over de golftechnieken waarmee je kan putten én ver kan slaan.

Het programma

08.45 uur   Ontvangst in ons restaurant, uitreiken van de materialen en een korte introductie
09.00 uur   In het eerste deel van de cursus focussen we voornamelijk op de techniek van het golfen (full swing, pitchen)
12:00 uur Lunchpauze in het restaurant
13:00 uur In het tweede deel van de cursus gaan we verder met de techniek (putten en chippen)
14:30 uur In dit deel van de cursus gaan we de baan op en brengen we alles wat we hebben geleerd in de praktijk
15:30-17:00 uur Theorie en theorie examen

DATA 2024

Zaterdag 27 juli 2024
Zaterdag 31 augustus 2024
Zaterdag 28 september 2024
Zaterdaag 26 oktober 2024

Na afloop van deze cursusdag is het mogelijk om met de golfleraar een 9 holes ronde te spelen op de baan om een actieve handicap te behalen. Dit kan direct na afloop van de cursus maar kan ook op een eigen gewenste dag worden gespeeld. De ronde moet gespeeld worden met iemand die in het bezit is van zijn/haar handicap (minimaal 54). Als u na de cursus een ronde met de golfprofessional wil spelen dan zijn de kosten bij 1 persoon 100,- euro, bij 2 personen 50,- euro p.p., bij 3 personen 35,- euro p.p. en bij 4 personen 30,- euro p.p. Bij aanmelding via onderstaand inschrijfformulier kun je aangeven of je na de cursus de ronde wil spelen, dan kan onze professional de starttijd boeken op de baan.

Voor de theorie dien je voorafgaand aan de snelcursus een zelfstudie te doen.
Dit kan o.a. door oefenvragen te oefenen via de website www.golf.nl/golfsport/regels/golfregels-oefenen-golfregelexamen

Voorwaarden voor deelname aan de snelcursus:

* Exclusief ballen voor de driving range 10,- euro p.p.
* Exclusief greenfee voor de baanles 10,- euro p.p.
* Exclusief huurmateriaal, indien nodig dan is het bij ons beschikbaar voor 10,- euro p.p.
* Exclusief lunch en eventuele drankjes, je kunt een keuze maken uit onze menukaart en de lunch en drankjes aan het eind van de dag afrekenen.
* Tijdens de baanles heb je eigen ballen en een pitchfork nodig, een handschoen is ook aan te raden. Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je deze artikelen graag wenste te bestellen, dan liggen deze op de dag van je cursus voor je klaar.
* Na afloop van de cursus word je automatisch lid van Landgoed Golfkaart. Waarmee je je handicap bij de NGF registreert, korting ontvangt op greenfees én jaarlijks twee greenfee vouchers ontvangt. De kosten hiervan bedragen 112,50 euro per persoon. Dit komt bovenop de kosten van de snelcursus.

PRIJS

127,50

per persoon 

De snelcursus is een ideale manier voor iedereen die ‘snel’ alle basis van de golfsport wilt leren en hierna zélf aan de gang wilt gaan met de techniek. Binnen acht uur les leer je alles over de verschillende slagen, krijg je de baanetiquette mee en leer je de golfwereld snappen. We raden je wel altijd aan om na de snelcursus op een later moment nog een les te boeken, zodat je het geleerde je nog echt eigen te maken.

m.hendriks@welderen.nl

Marieke Hendriks

Sales en Events

Inschrijfformulier


  Hoe heb je ons gevonden?
  Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

  Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

  Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Welderen.

  Heb je nog verdere vragen, bel ons via
  0481 376591 en wij helpen je graag verder.