Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Snelcursus

Na één dag lessen golfen in heel Nederland

 Snel je baanpermissie halen?

Heb je weinig tijd, of wil je graag snel je baanpermissie behalen omdat je wellicht een vakantie naar een zonnig golf-oord in het verschiet hebt staan? Wij bieden jou de mogelijkheid om binnen één dag de basis van de golfsport te leren en aan het einde van de dag naar huis te gaan met een pasje waarmee jij gewoon de golfbaan op kunt.

Via de snelcursus behaal je dus, zogezegd, je baanpermissie binnen 8 uur lessen. Je krijgt een introductie over de theorie, de etiquette op de baan en over de golftechnieken waarmee je kan putten én ver kan slaan.

Het programma

08.45 uur   Ontvangst in ons restaurant
09.00 uur   In het eerste deel van de cursus focussen we voornamelijk op de techniek van het golfen
13:00 uur lunchpauze
14:00 uur In het tweede deel van de cursus gaan we de baan op en brengen we alles wat we hebben geleerd in de praktijk
17.00 uur   Einde van de cursus

PRIJS

139,-

per persoon / inclusief lunch en materiaal

Na afloop van de cursus word je automatisch lid van Landgoed Golfkaart. Waarmee je je baanpermissie bij ons registreert, korting ontvangt op greenfees én jaarlijks twee greenfee vouchers ontvangt. De kosten hiervan bedragen 99 euro per persoon. Dit komt bovenop de kosten van de snelcursus zelf.

De snelcursus is een ideale manier voor iedereen die ‘snel’ alle basis van de golfsport wilt leren en hierna zélf aan de gang wilt gaan met de techniek. Binnen acht uur les leer je alles over de verschillende slagen, krijg je de baanetiquette mee en leer je de golfwereld snappen. We raden je wel altijd aan om na de snelcursus op een later moment nog een les te boeken, zodat je nog een aantal herhalingen krijgt over de golftheorie.

m.hendriks@welderen.nl

Marieke Hendriks

Sales en Events

Plan je snelcursus via de lesagenda

Lukt het niet via de online lesagenda? Bel ons via 0481 376591 en wij plannen je in!