Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Inspireer, deel en creëer

Op zoek naar een vergaderlocatie?

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in de regio van Arnhem/Nijmegen? Op Landgoed Welderen heeft u toegang tot drie vergaderzalen met de nodige faciliteiten zoals beamers, schrijfwaren en parkeerplekken. Landgoed Welderen biedt u een ongedwongen, inspirerende sfeer in een groene omgeving, waar u ongestoord uw ideeën met collega’s kunt uitwerken.

De Parckzaal

De Parckzaal is een volledig ingerichte vergaderzaal inclusief privé terras, waar tot 60 personen in samen kunnen komen. De vergaderzaal is ruim ingericht, beschikt over een beamer, grote tafels en comfortabele stoelen. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om koffie, thee of fris te nuttigen tijdens uw bijeenkomst.

De Lyndenzaal

De Lyndenzaal is een kleine vergaderzaal voor knusse en intieme bijeenkomsten waar 15 personen in samen kunnen komen.

Het kamerrestaurant

Tevens heeft Landgoed Welderen het kamerrestaurant.. Het kamerrestaurant is een afgesloten kamer in het restaurant, die ruimte biedt tot 40 personen. Deze vergaderruimte biedt een sfeervolle en informele sfeer door haar ligging en inrichting. Het kamerrestaurant beschikt over een privé terras, met uitzicht op de golfbaan.

Tevens is het kamerrestaurant een sfeervolle plek waar u in alle rust, samen met uw gezelschap kunt lunchen, dineren of borrelen.

Mocht u interesse hebben in het huren van onze vergaderlocatie, of wilt u meer informatie opvragen kunt u altijd contact opnemen met onze events afdeling via s.peters@welderen.nl of door te bellen met de receptie via 0481-376591.

Business en leisure

Uiteraard is het mogelijk om uw bezoek aan de vergaderlocatie te combineren met een lunch, diner, borrel of golf. Dit kan ofwel in de vergaderzaal, zodat u ongestoord verder kunt gaan met uw bespreking, of u kunt plaats nemen in het restaurant of op het terras.

Wellicht wilt u graag uw bijeenkomst afsluiten met een bijzonder restaurant bezoek. Een uitgelezen kans om te netwerken of om uw collega’s/partners op een ontspannen manier te spreken. In samenwerking met ons horecateam kunt u kiezen voor een buffet, borrelhapjes of een uitgebreid driegangenmenu.

Tevens kunt u uw bezoek combineren met een bezoek aan de golfbaan. Zo kunnen we een clinic, een golfdag, een golfles of een golfarrangement voor u samenstellen.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ik help u graag! Neem contact met mij op via:

0481-376591 of s.peters@welderen.nl of door middel van onderstaand contactformulier

Graag tot snel, groet Sarah

Neem contact op!

9 + 5 =