Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Inspireer, deel en creëer

Op zoek naar een vergaderlocatie?

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in de regio van Arnhem/Nijmegen? Op Landgoed Welderen heb je toegang tot drie vergaderzalen met de nodige faciliteiten zoals beamers, schrijfwaren en parkeerplekken. Landgoed Welderen bied je een ongedwongen, inspirerende sfeer in een groene omgeving, waar je ongestoord je ideeën met collega’s kunt uitwerken.

De Parckzaal

De Parckzaal is een volledig ingerichte vergaderzaal inclusief privé terras, waar tot 60 personen in samen kunnen komen. De vergaderzaal is ruim ingericht, beschikt over airconditioning, een eigen terras, SHARP touchscreen, grote tafels en comfortabele stoelen. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om koffie, thee of fris te nuttigen tijdens de bijeenkomst.

De Lyndenzaal

De Lyndenzaal is een kleine vergaderzaal voor knusse en intieme bijeenkomsten waar 6 personen in samen kunnen komen.

Het kamerrestaurant

Tevens heeft Landgoed Welderen het kamerrestaurant. Het kamerrestaurant is een afgesloten kamer in het restaurant, die ruimte biedt tot 40 personen. Deze vergaderruimte biedt een sfeervolle en informele sfeer door haar ligging en inrichting. Het kamerrestaurant beschikt over een privé terras, met uitzicht op de golfbaan.

Tevens is het kamerrestaurant een sfeervolle plek waar je in alle rust, samen met je gezelschap kunt lunchen, dineren of borrelen.

Mocht je interesse hebben in het huren van onze vergaderlocatie, of wil je meer informatie opvragen kun je altijd contact opnemen met onze events afdeling via m.hendriks@welderen.nl of door te bellen met de receptie via 0481-376591.

Business en leisure

Uiteraard is het mogelijk om je bezoek aan de vergaderlocatie te combineren met een lunch, diner, borrel of golf. Dit kan ofwel in de vergaderzaal, zodat je ongestoord verder kunt gaan met je bespreking, of je kunt plaats nemen in het restaurant of op het terras.

Wellicht wil je graag je bijeenkomst afsluiten met een bijzonder restaurant bezoek. Een uitgelezen kans om te netwerken of om je collega’s/partners op een ontspannen manier te spreken. In samenwerking met ons horecateam kun je kiezen voor een buffet, borrelhapjes of een uitgebreid driegangenmenu.

Tevens kun je je bezoek combineren met een bezoek aan de golfbaan. Zo kunnen we een clinic, een golfdag, een golfles of een golfarrangement voor je samenstellen.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ik help je graag! Neem contact met mij op via: 0481-376591 of via m.hendriks@welderen.nl of vul het onderstaande contactformulier in.

Graag tot snel,

Marieke Hendriks

Sales & Events

Neem contact op!

11 + 2 =