Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Gezellig eten, drinken en borrelen

Restaurant

Uit eten in Elst? Je kan prima terecht in ons restaurant op Landgoed Welderen! Een kleinschalig, gemoedelijk restaurant, met een prachtig terras en uitzicht over de golfbaan. Je kunt altijd neerstrijken voor een heerlijke lunch, een borrelgarnituur of voor een hoofdgerecht. In de zomer kan je terecht voor een driegangendiner, passend bij het seizoen, of een snelle daghap.

Tevens is het restaurant beschikbaar als feestlocatie voor zowel grote als kleine partijen. Samen met het keukenteam kunnen we een prachtig feest voor je neerzetten inclusief buffet, een met je samengesteld menu of diverse borrelgarnituren.

Honden zijn toegestaan in het restaurant.

Golfen en eten

Uiteraard kun je ervoor kiezen om na een sportieve dag op de golfbaan plaats te nemen in ons restaurant om een gezellig hapje te eten met je medespelers. Een etentje in het restaurant geeft je net dat éxtra beetje gezelligheid en maakt je dagje uit helemaal compleet. Een dagje ‘golfen en eten’ is bij Golfbaan Landgoed Welderen makkelijk te combineren door het aantal diverse golf-arrangementen die wij je kunnen bieden. 

Feesten en verjaardagen

Ons restaurant is ook de ultieme locatie voor het organiseren van een verjaardagsfeest of -diner, bruiloft, personeelsfeest of besloten diner. Opstellingen kunnen varieren naar je wens waarbij gezellige en intieme tafelsettings geplaatst kunnen worden maar ook open ruimtes met een dansvloer waarbij ruimte is voor een dj of band. Gecombineerd met al het lekkers van onze keuken kun je er een compleet op maat gemaakt feest van maken waarbij het jou en je gasten aan niks ontbreekt! Maak een afspraak met onze sales & events medewerkster Marieke Hendriks om een mooi voorstel te ontvangen, Marieke is te bereiken via m.hendriks@welderen.nl

gezellig een hapje komen eten? Reserveer hier!

    Hoe heb je ons gevonden?
    Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

    Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

    Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Welderen.