Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Gezellig eten, drinken en borrelen

Restaurant

Uit eten in Elst? Je kan prima terecht in ons restaurant op Landgoed Welderen! Een kleinschalig, gemoedelijk restaurant, met een prachtig terras en uitzicht over de golfbaan. Je kunt altijd neerstrijken voor een heerlijke lunch, een borrelgarnituur of voor een hoofdgerecht. In de zomer kan je terecht voor een driegangendiner, passend bij het seizoen, of een snelle daghap.

Tevens is het restaurant beschikbaar als feestlocatie voor zowel grote als kleine partijen. Samen met het keukenteam kunnen we een prachtig feest voor je neerzetten inclusief buffet, een met je samengesteld menu of diverse borrelgarnituren.

Honden zijn toegestaan in het restaurant.

Golfen en eten

Uiteraard kun je ervoor kiezen om na een sportieve dag op de golfbaan plaats te nemen in ons restaurant om een gezellig hapje te eten met je medespelers. Een etentje in het restaurant geeft je net dat éxtra beetje gezelligheid en maakt je dagje uit helemaal compleet. Een dagje ‘golfen en eten’ is bij Golfbaan Landgoed Welderen makkelijk te combineren door het aantal diverse golf-arrangementen die wij je kunnen bieden. 

Gezellig een hapje komen eten? Reserveer hier!

Let op: Wij vragen je ten alle tijden van te voren te reserveren voor een plek binnen in het restaurant. 

    Hoe heb je ons gevonden?
    Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

    Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

    Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Welderen (Verplicht)