Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Gezellig eten, drinken en borrelen

Restaurant

Uit eten in Elst? Je kan prima terecht in ons restaurant op Landgoed Welderen! Een kleinschalig, gemoedelijk restaurant, met een prachtig terras en uitzicht over de golfbaan. Je kunt altijd neerstrijken voor een heerlijke lunch, een borrelgarnituur of voor een hoofdgerecht. In de zomer kan je terecht voor een driegangendiner, passend bij het seizoen, of een snelle daghap.

Tevens is het restaurant beschikbaar als feestlocatie voor zowel grote als kleine partijen. Samen met het keukenteam kunnen we een prachtig feest voor je neerzetten inclusief buffet, een met je samengesteld menu of diverse borrelgarnituren.

Honden zijn toegestaan in het restaurant.

Golfen en eten

Uiteraard kun je ervoor kiezen om na een sportieve dag op de golfbaan plaats te nemen in ons restaurant om een gezellig hapje te eten met je medespelers. Een etentje in het restaurant geeft je net dat éxtra beetje gezelligheid en maakt je dagje uit helemaal compleet. Een dagje ‘golfen en eten’ is bij Golfbaan Landgoed Welderen makkelijk te combineren door het aantal diverse golf-arrangementen die wij je kunnen bieden. 

Gezellig een hapje komen eten? Reserveer hier!

Met uitzondering van groepen groter dan 12 personen.

Let op: in de winterperiode zijn wij alleen op dinsdag en donderdag geopend voor het diner tot 19:00 uur. Op andere dagen zijn wij om 17:00 uur gesloten.

Wil je reserveren op dezelfde dag als u langs wilt komen? Graag vragen wij je dan om te bellen voor een reservering

Hoe heb je ons gevonden?
Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Welderen (Verplicht)