Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Gezellig eten, drinken en borrelen

Restaurant

Uit eten in Elst? Op Golfbaan Welderen vind je Parkrestaurant Lingezegen. Een kleinschalig, gemoedelijk restaurant, met een prachtig terras en uitzicht over de golfbaan. Je kunt altijd neerstrijken voor een heerlijke lunch, een borrelgarnituur of voor een hoofdgerecht. In de zomer biedt Parkrestaurant Lingezegen je een uitgebreide menu keuze, passend bij het seizoen, waarbij je kunt kiezen voor een snelle daghap, wanneer je iets minder tijd heeft, of een uitgebreid driegangenmenu voor een avondvullend programma.

Tevens is het restaurant beschikbaar als feestlocatie voor zowel grote als kleine partijen. Samen met het keukenteam kunnen we een prachtig feest voor je neerzetten inclusief buffet, een met je samengesteld menu of diverse borrelgarnituren.

Honden zijn toegestaan in het restaurant.

Golfen en eten

Uiteraard kun je ervoor kiezen om na een sportieve dag op de golfbaan plaats te nemen in ons restaurant om een gezellig hapje te eten met je medespelers. Een etentje in het restaurant geeft je net dat éxtra beetje gezelligheid en maakt je dagje uit helemaal compleet. Een dagje ‘golfen en eten’ is bij Golfbaan Landgoed Welderen makkelijk te combineren door het aantal diverse golf-arrangementen die wij je kunnen bieden. De arrangementen van Golfbaan Welderen kun je via onderstaande link bekijken.

Gezellig een hapje komen eten? Reserveer hier!

Hoe heb je ons gevonden?
Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Welderen (Verplicht)

Jouw mening is goud waard!

|  

Enquête

 

Jouw mening is goud waard. En daarom zouden we het waarderen als je 10 minuutjes de tijd wilt nemen om deze enquête in te vullen en ons voor volgend jaar op weg te helpen.

Onder de deelnemers van de enquête verloten we een cadeaubon.

Alvast bedankt!

Klik hier om de enquête in te vullen