Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Sportieve uitjes

Sportieve uitjes

 

Op zoek naar de perfecte sportieve bezigheid voor jou en je familie, vrienden of collega’s? Landgoed Welderen biedt golfuitjes aan voor golfers en niet-golfers. Zo kan je je familie of vrienden eens meenemen naar de golfbaan. Ook zijn onze sportieve uitjes leuk als personeelsuitje! Uiteraard is een combinatie van golf en een bezoek aan het restaurant altijd mogelijk. Hieronder zie je de diverse opties die we aanbieden. Nog vragen over de verschillende sportieve uitjes die te beleven zijn? Neem dan contact met ons op.

                                                                                                                                                                   

Onze bezoekers beoordelen onze sportieve uitjes met een 8,6 gemiddeld!

Voor mijn verjaardag hebben we Pitch en Putt gespeeld. Het was een leuk sportief uitje met veel gezelligheid. Als afsluiter hebben we lekkere planken vol met eten gekregen. Na het eten hadden we een goed georganiseerde borrel om nog even te proosten op dat ik de tienerjaren uit ben gegaan.

Elke Hegeman

Een volledige golfdag organiseren?

 

Een zakelijke golfdag organiseren voor je collega’s, partners, netwerk of klanten: Landgoed Welderen bied je de ruimte. Golfdagen worden op maat samengesteld. Neem contact met ons op om een golfdag te organiseren met onze afdeling Sales & Events.

Het was weer top! Ontvangst en gastvrijheid prima; aardige mensen en goede service.
De baan lag er fantastisch bij.

Eelco van Ommeren

Clinic

Een golfclinic is een leuke, leerzame manier om kennis te maken met de golfsport voor zowel individuen, bedrijven en groepen. Bij een golfclinic begin je met een instructie- en oefensessie die gegeven wordt door een van onze golfprofessionals. Onze clinics worden gegeven op één van de mooiste golfbanen van Nederland gelegen in het groene hart van de Betuwe. Ook organiseren wij regelmatig wedstrijden met andere deelnemers van de clinic onder begeleiding van de golfprofessional.

Uiteraard kan je je golfclinic ook combineren met een bezoekje aan het restaurant.

Landgoed Welderen

 

Golfen en DINEREN

De golfsport combineren met een volledig verzorgd horecaprogramma. 

Je wordt ontvangen in ons restaurant met een lekker kopje koffie en vervolgens volg je een leuke en diverse golfclinic waarin je de basis van de golfsport leert samen met je vrienden, collega’s of vrienden. Tijdens de clinic speel je ook nog een aantal holes op de Pitch- en Puttbaan om het geleerde in de praktijk uit te oefenen. Na de clinic ga je lekker borrelen en sluit je de dag af met een heerlijk 3 gangen keuze diner in ons restaurant of op het terras.

Programma overzicht All in clinic

 • Ontvangst met koffie/thee en zelfgemaakte appeltaart
 • Golfclinic (3,5 uur) incl. pauze met een drankje
 • 3-Gangen keuze diner
 • 3 Uur onbeperkt drank (binnenlands gedestilleerd) 

 

Golfen en quad rijden

Ben je op zoek naar een uitdagende, spannende en leuke activiteit voor je gezelschap? Combineer een golfclinic bij Landgoed Welderen met een avontuurlijke tocht waarbij je kunt quad rijden in de omgeving!

Voorbeeld programma (minimaal 12 pers)

 • 13:00 uur Aankomst op een externe evenementenlocatie met een kopje koffie/thee (inclusief)
 • 13:30 uur Quadrijden;
  snelheid en behendigheid 1 uur
 • 14:30 – 15:00 uur Op eigen vervoer naar Landgoed Welderen
 • 15:00 aankomst op Landgoed Welderen
 • 15:30 uur Golfclinic van 2 uur
 • 17:30 uur einde activiteiten, begin borrel

Schapendrijven 

Op zoek naar een andere leuke en originele sportieve bezigheid voor je familie, vrienden of uw collega’s? Schapendrijven is een unieke en ludieke teambuildingsactiviteit, lekker buiten in de natuur. Op Landgoed Welderen kun je deze workshop schapendrijven. Kies voor ontvangst op locatie of bij Landgoed Welderen waarna je een workshop schapendrijven zult volgen. Achteraf kun je heerlijk naborrelen of een lekker hapje blijven eten. Je kunt de cursus volgen met kleine of grote groepen en is een fantastische activiteit voor zowel familie- als personeelsuitjes.

 

Landgoed Welderen

 

virtual reality workshop

Tijdens een virtual reality workshop zul je je wanen in een andere wereld. Dankzij het beeldvullende gezichtsveld en de bewegingssensors voelt het aan alsof je je echt in de digitale omgeving bevind. Zo kan je rondkijken, rondlopen en zelfs interactie hebben met wat er zich in de virtuele wereld bevindt. Loop over een plank op 100 meter hoogte, ontdek de oceaan op een gezonken schip, vecht tegen aliens en zombies of probeer in teamverband een bom te ontmantelen. De mogelijkheden zijn ontelbaar!

 

 

Drone workshop

Ervaar het vliegen met drones samen met professionele drone operators. Vlieg met de allernieuwste high-tech drones, ontdek het perspectief uit de lucht met echte race drones en leg een parkour af in samenwerking met je team. Een activiteit om niet snel te vergeten en uitermate geschikt voor een goede teambuilding!

  IK HELP JE GRAAG!

  Vragen over de sportieve uitjes en alle mogelijkheden? Neem contact met mij op via: 0481-376591 of via m.hendriks@welderen.nl 

  Graag tot snel!

  Groet,

  Marieke Hendriks

  Sales & Events

  Afspraak maken voor een sportief uitje

  4 + 10 =