Sportieve uitjes

Bent u op zoek naar de perfecte sportieve bezigheid voor u, uw familie, vrienden of collega’s? Op Landgoed Welderen hebben we een breed scala aan sportieve uitjes voor u om van te genieten. Bij Landgoed Welderen staat sportiviteit, gezelligheid en uitdaging centraal binnen de golfuitjes die wij u kunnen bieden.

Onze golfuitjes zijn zowel voor de golfer als voor de niet-golfer interessant. Zo kunt u uw familie eens meenemen naar de baan of een gezellig dagje weg organiseren voor uw golf-vrienden. Tevens zijn onze sportieve uitjes ook een fantastische activiteit wanneer u op zoek bent naar ideeën voor uw personeelsuitje! Kortom: alles is mogelijk en golfen kan voor iedereen leuk zijn! Uiteraard is een combinatie van golf en een bezoek aan het restaurant altijd mogelijk.

Onderstaand vind u de sportieve uitjes die wij aanbieden, om u te inspireren voor uw dagje uit. Wanneer u vragen heeft over een van onderstaande opties, of wanneer u iets anders in gedachten heeft kunt u altijd contact met ons opnemen door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen om de opties te bespreken! Tevens kunt u bellen via 0481-376591.

Clinic

Een golfclinic is een leuke, leerzame manier om kennis te maken met de golfsport voor zowel individuen, bedrijven en groepen. Bij een golfclinic begint u met een instructie- en oefensessie die gegeven wordt door een van onze golfprofessionals. Onze clinics worden gegeven op één van de mooiste golfbanen van Nederland met vele oefenmogelijkheden gelegen in het groene hart van de Betuwe.

Deze activiteit wordt gegeven door onze golfprofessionals en wij houden graag rekening met uw wensen, zodat het voor iedereen een geslaagde activiteit zal zijn. Als onderdeel van onze golfclinics organiseren wij ook regelmatig wedstrijden met andere deelnemers van de clinics. Deze wedstrijden vinden plaats op de Pitch- en Puttbaan, de 9 holes Par 3-4 baan of de 18 holes Championship Course. Uiteraard staat u hierbij ook onder begeleiding van de golfprofessional.

Golfclinics worden op maat gemaakt en ingericht naar uw wens. Uiteraard kunt u uw golfclinic ook combineren met een bezoekje aan het restaurant.

Ontdek de programma’s en de prijzen

Golfdag

Wilt u samen met uw gezelschap een dag besteden op onze golfbaan? Samen met u en onze golfprofessionals organiseren we voor u een golfdag die volledig voldoet aan uw wensen. Het organiseren van een golfdag op de golfbaan is zowel leuk voor de golfer als voor de niet-golfer. Denk aan bijvoorbeeld een gezellige dag op de kleine of grote baan, met na afloop een prijsuitreiking en diner in het restaurant. Of denk aan een shotgun wedstrijd met baancatering, of een grote ronde golf onder begeleiding van onze golfprofessionals.

De invulling van een golfdag op Landgoed Welderen wordt in samenwerking met onze professionals en u verzorgd. Zo kunnen wij u voorzien van een dagprogramma op maat, die u samen met uw relaties, vrienden of familie kunt volgen. Met een golfdag als deze blijft u de hele dag sportief en actief bezig: een perfect dagje uit dus!

Golfdagen worden op maat samengesteld. U kunt via onderstaand contactformulier contact met ons opnemen om een golfdag te organiseren met onze golfprofessionals. Tevens kunt u telefonisch contact opnemen via 0481-376591.

Supagolf

SupaGolf is een moderne vorm van golf, die het voor een groot publiek mogelijk maakt om de unieke golfbeleving mee te maken. Deze vorm van golf is gebaseerd op het echte golfspel, maar toegankelijk voor iedereen. Met supagolf wordt er gebruik gemaakt van grotere golfclubs en grote, gekleurde, speciaal gefabriceerde kunststof golfballen. Hierdoor is het spel veel makkelijker gemaakt én dus voor velen ook leuker om te spelen.

Supa Golf is een ideale activiteit voor het gezin, voor een vrijgezellenfeest, als wijze van teambuilding, voor kinderfeestjes of andere groepsuitjes. En het mooiste is dat u kunt spelen zónder ervaring!

Klik hier voor meer informatie over SupaGolf, de bijbehorende tarieven en het contactformulier.

Golfen en klimmen

De golfsport combineren met een volledig andere, sportieve activiteit? In samenwerking met een externe partij bieden wij u een divers programma met sportieve activiteiten die voor iedereen leuk zijn!

Allereerst zul je op de evenementenlocatie van een externe locatie ontvangen worden door ervaren instructeurs die met jou richting klimpark lopen. Op twee verschillende hoogtes overwin je verschillende hindernissen. Wie de top heeft bereikt vliegt met de zipline meters over het water.
Hierna volg je op Landgoed Welderen een leuke en diverse golfclinic waarin je de basis van de golfsport leert samen met je vrienden, collega’s of familie.

Programma overzicht

  • Klimmen, klauteren en zippen op een laag en hoog parcours (2 uur) (externe locatie)
  • Golfclinic (2 uur) op Golfbaan Landgoed Welderen
  • Tijdsduur totale programma, inclusief ontvangst en transfer: 5,5 uur
  • Te boeken vanaf 8 personen

Kosten bedragen €55,00 per persoon. Bij interesse kunt u altijd contact opnemen met Landgoed Welderen via onderstaand contactformulier of telefonisch contact opnemen via 0481-376591.

Schapendrijven & Supagolf

Op zoek naar een andere leuke en originele sportieve bezigheid voor uw familie, vrienden of uw collega’s? Schapendrijven is een unieke en ludieke teambuildingsactiviteit, lekker buiten in de natuur. Op Landgoed Welderen kunt u deze workshop schapendrijven volgen in combinatie met het Supagolf arrangement! Kies voor ontvangst op locatie of bij Landgoed Welderen waarna u een korte workshop schapendrijven zult volgen én gezellig gaat Supagolfen. Achteraf kunt u heerlijk naborrelen of een lekker hapje blijven eten. U kunt de cursus volgen met kleine of grote groepen en is een fantastische activiteit voor zowel familie- als personeelsuitjes.

Bij interesse kunt u altijd contact opnemen met Landgoed Welderen via onderstaand contactformulier of telefonisch contact opnemen via 0481-376591.

Golfen en quad rijden

Bent u op zoek naar een uitdagende, spannende en leuke activiteit voor uw gezelschap? Combineer een golfclinic bij Landgoed Welderen met een avontuurlijke tocht waarbij je kunt quad rijden in de omgeving!

Voorbeeld programma (max. 8 pers)

13:00 uur Aankomst op een externe evenementenlocatie met een kopje koffie/thee (inclusief)
13:30 uur Quadrijden; snelheid en behendigheid 1 uur
14:30 – 15:00 uur Op eigen vervoer naar Landgoed Welderen
15:00 aankomst op Landgoed Welderen
15:30 uur Golfclinic van 2 uur
17:30 uur einde activiteiten, begin borrel

Kosten bedrage €60,00 per persoon. Bij interesse kunt u altijd contact opnemen met Landgoed Welderen via onderstaand contactformulier of telefonisch contact opnemen via 0481-376591.

 

Overige

Uiteraard zijn er op Golfbaan Landgoed Welderen een groot aantal mogelijkheden om uw dag een sportieve invulling te geven. Mocht u een vraag hebben over een van de bovengenoemde activiteiten of heeft u een voorstel van een activiteit voor u en uw partij? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het personeel van Golfbaan Landgoed Welderen. Zo kunnen we samen met u, een prachtige invulling aan uw dag geven, volledig naar wens!

Bij interesse kunt u altijd contact opnemen met Landgoed Welderen via onderstaand contactformulier of telefonisch contact opnemen via 0481-376591.

Ik help u graag! Neem contact met mij op via:

0481-376591 of n.nobels@welderen.nl of door middel van onderstaand contactformulier

Graag tot snel, groet Nathalie

Afspraak maken voor een sportief uitje

7 + 9 =