gtag('config', 'UA-96116149-1');
Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Sportieve uitjes

Sportieve uitjes

 

Ben je op zoek naar de perfecte sportieve bezigheid voor jou en je familie, vrienden of collega’s? Op Landgoed Welderen hebben we een breed scala aan sportieve uitjes voor je om van te genieten. Bij Landgoed Welderen staat sportiviteit, gezelligheid en uitdaging centraal binnen de golfuitjes die wij je kunnen bieden. Onze golfuitjes zijn zowel voor de golfer als voor de niet-golfer interessant. Zo kun je je familie eens meenemen naar de baan of een gezellig dagje weg organiseren voor je golf-vrienden. Tevens zijn onze sportieve uitjes ook een fantastische activiteit wanneer je op zoek bent naar ideeën voor je personeelsuitje! Kortom: alles is mogelijk en golfen kan voor iedereen leuk zijn! Uiteraard is een combinatie van golf en een bezoek aan het restaurant altijd mogelijk. Onderstaand vind je de sportieve uitjes die wij aanbieden, om je te inspireren voor een dagje uit. Wanneer je vragen hebt over een van onderstaande opties, of wanneer je iets anders in gedachten hebt kun je altijd contact met ons opnemen door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen om de opties te bespreken! Tevens kun je bellen via 0481-376591.

Een volledige golfdag organiseren?

 

Een zakelijke golfdag organiseren voor je collega’s, partners, netwerk of klanten: Landgoed Welderen biedt je de ruimte. Golfdagen worden op maat samengesteld. Neem contact met ons op om een golfdag te organiseren met onze afdeling Sales & Events.

Clinic

Een golfclinic is een leuke, leerzame manier om kennis te maken met de golfsport voor zowel individuen, bedrijven en groepen. Bij een golfclinic begin je met een instructie- en oefensessie die gegeven wordt door een van onze golfprofessionals. Onze clinics worden gegeven op één van de mooiste golfbanen van Nederland met vele oefenmogelijkheden gelegen in het groene hart van de Betuwe.

Deze activiteit wordt gegeven door onze golfprofessionals en wij houden graag rekening met jouw wensen, zodat het voor iedereen een geslaagde activiteit zal zijn. Als onderdeel van onze golfclinics organiseren wij ook regelmatig wedstrijden met andere deelnemers van de clinics. Deze wedstrijden vinden plaats op de Pitch- en Puttbaan, de 9 holes Par 3-4 baan of de 18 holes Championship Course. Uiteraard sta je hierbij ook onder begeleiding van de golfprofessional.

Golfclinics worden op maat gemaakt en ingericht naar jouw wens. Uiteraard kun je je golfclinic ook combineren met een bezoekje aan het restaurant.

Bekijk hier alle informatie

Supagolf

SupaGolf is een moderne vorm van golf, die het voor een groot publiek mogelijk maakt om de unieke golfbeleving mee te maken. Deze vorm van golf is gebaseerd op het echte golfspel, maar toegankelijk voor iedereen. Met supagolf wordt er gebruik gemaakt van grotere golfclubs en grote, gekleurde, speciaal gefabriceerde kunststof golfballen. Hierdoor is het spel veel makkelijker gemaakt én dus voor velen ook leuker om te spelen.

Supa Golf is een ideale activiteit voor het gezin, voor een vrijgezellenfeest, als wijze van teambuilding, voor kinderfeestjes of andere groepsuitjes. En het mooiste is dat je kunt spelen zónder ervaring!

Klik hier voor meer informatie over SupaGolf, de bijbehorende tarieven en het contactformulier.

GOLF OP KARAKTER

‘Golf op Karakter’ is een programma dat op zowel Landgoed Bleijenbeek als Landgoed Welderen in samenwerking met de Karakterfaculteit wordt aangeboden. We bieden een drietal aan mogelijkheden om af te nemen: een ochtendsessie, een middagsessie, een complete dag of zelfs een tweedaagse cursus! Tijdens deze sessies zijn de deelnemers actief bezig met samenwerking, vriendelijke competities en karakterstructuren. Zo ontstaat er teambuilding met een fijne en natuurlijke interactie op een leuke, spontane maar bovenal: leerzame manier.

Meer informatie? Klik hier!

Golfen en klimmen

De golfsport combineren met een volledig andere, sportieve activiteit? In samenwerking met een externe partij bieden wij je een divers programma met sportieve activiteiten die voor iedereen leuk zijn!

Allereerst zul je op de evenementenlocatie van een externe locatie ontvangen worden door ervaren instructeurs die met jou richting klimpark lopen. Op twee verschillende hoogtes overwin je verschillende hindernissen. Wie de top heeft bereikt vliegt met de zipline meters over het water.
Hierna volg je op Landgoed Welderen een leuke en diverse golfclinic waarin je de basis van de golfsport leert samen met je vrienden, collega’s of familie.

Programma overzicht

  • Klimmen, klauteren en zippen op een laag en hoog parcours (2 uur) (externe locatie)
  • Golfclinic (2 uur) op Golfbaan Landgoed Welderen
  • Tijdsduur totale programma, inclusief ontvangst en transfer: 5,5 uur
  • Te boeken vanaf 8 personen

Kosten bedragen €49,50 (Excl. 9% BTW) per persoon. Bij interesse kun je altijd contact opnemen met Landgoed Welderen via onderstaand contactformulier of telefonisch contact opnemen via 0481-376591.

Golfen en quad rijden

Ben je op zoek naar een uitdagende, spannende en leuke activiteit voor je gezelschap? Combineer een golfclinic bij Landgoed Welderen met een avontuurlijke tocht waarbij je kunt quad rijden in de omgeving!

Voorbeeld programma (max. 8 pers)

13:00 uur Aankomst op een externe evenementenlocatie met een kopje koffie/thee (inclusief)
13:30 uur Quadrijden; snelheid en behendigheid 1 uur
14:30 – 15:00 uur Op eigen vervoer naar Landgoed Welderen
15:00 aankomst op Landgoed Welderen
15:30 uur Golfclinic van 2 uur
17:30 uur einde activiteiten, begin borrel

Kosten bedrage €49,50 (Excl. 9% BTW) per persoon. Bij interesse kun je altijd contact opnemen met Landgoed Welderen via onderstaand contactformulier of telefonisch contact opnemen via 0481-376591.

 

Schapendrijven & Supagolf

Op zoek naar een andere leuke en originele sportieve bezigheid voor je familie, vrienden of uw collega’s? Schapendrijven is een unieke en ludieke teambuildingsactiviteit, lekker buiten in de natuur. Op Landgoed Welderen kun je deze workshop schapendrijven volgen in combinatie met het Supagolf arrangement! Kies voor ontvangst op locatie of bij Landgoed Welderen waarna je een korte workshop schapendrijven zult volgen én gezellig gaat Supagolfen. Achteraf kun je heerlijk naborrelen of een lekker hapje blijven eten. Je kunt de cursus volgen met kleine of grote groepen en is een fantastische activiteit voor zowel familie- als personeelsuitjes.

Bij interesse kun je altijd contact opnemen met Landgoed Welderen via onderstaand contactformulier of telefonisch contact opnemen via 0481-376591.

IK HELP JE GRAAG!

Vragen over de sportieve uitjes en alle mogelijkheden? Neem contact met mij op via: 0481-376591 of via m.hendriks@welderen.nl 

Graag tot snel!

Groet,

Marieke Hendriks

Sales & Events

Afspraak maken voor een sportief uitje

11 + 13 =