Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Sportieve uitjes

Sportieve uitjes

 

Op zoek naar de perfecte sportieve bezigheid voor jou en je familie, vrienden of collega’s? Landgoed Welderen biedt golfuitjes aan voor golfers en niet-golfers. Zo kan je je familie of vrienden eens meenemen naar de golfbaan. Ook zijn onze sportieve uitjes leuk als personeelsuitje! Uiteraard is een combinatie van golf en een bezoek aan het restaurant altijd mogelijk. Nog vragen over de verschillende sportieve uitjes die te beleven zijn? Neem dan contact met ons op.

                                                                                                                                                                     

Onze bezoekers beoordelen onze sportieve uitjes met een 8,6 gemiddeld!

Voor mijn verjaardag hebben we Pitch en Putt gespeeld. Het was een leuk sportief uitje met veel gezelligheid. Als afsluiter hebben we lekkere planken vol met eten gekregen. Na het eten hadden we een goed georganiseerde borrel om nog even te proosten op dat ik de tienerjaren uit ben gegaan.

Elke Hegeman

Een volledige golfdag organiseren?

 

Een zakelijke golfdag organiseren voor je collega’s, partners, netwerk of klanten: Landgoed Welderen biedt je de ruimte. Golfdagen worden op maat samengesteld. Neem contact met ons op om een golfdag te organiseren met onze afdeling Sales & Events.

Het was weer top! Ontvangst en gastvrijheid prima; aardige mensen en goede service.
De baan lag er fantastisch bij.

Eelco van Ommeren

Clinic

Een golfclinic is een leuke, leerzame manier om kennis te maken met de golfsport voor zowel individuen, bedrijven en groepen. Bij een golfclinic begin je met een instructie- en oefensessie die gegeven wordt door een van onze golfprofessionals. Onze clinics worden gegeven op één van de mooiste golfbanen van Nederland gelegen in het groene hart van de Betuwe. Ook organiseren wij regelmatig wedstrijden met andere deelnemers van de clinic onder begeleiding van de golfprofessional.

Uiteraard kan je je golfclinic ook combineren met een bezoekje aan het restaurant.

GOLF OP KARAKTER

‘Golf op Karakter’ is een programma dat op zowel Landgoed Bleijenbeek als Landgoed Welderen in samenwerking met de Karakterfaculteit wordt aangeboden. We bieden een drietal aan mogelijkheden om af te nemen: een ochtendsessie, een middagsessie, een complete dag of zelfs een tweedaagse cursus! Tijdens deze sessies zijn de deelnemers actief bezig met samenwerking, vriendelijke competities en karakterstructuren. Zo ontstaat er teambuilding met een fijne en natuurlijke interactie op een leuke, spontane maar bovenal: leerzame manier.

Meer informatie? Klik hier!

Golfen en klimmen

De golfsport combineren met een volledig andere, sportieve activiteit? Wij bieden je met een extern klimpark bieden divers programma met sportieve activiteiten voor jong en oud!

Je wordt ontvangen door ervaren instructeurs die met jou richting het klimpark lopen. Op twee verschillende hoogtes overwin je verschillende hindernissen. Hierna volg je op Landgoed Welderen een leuke en diverse golfclinic waarin je de basis van de golfsport leert samen met je vrienden, collega’s en vrienden.

Programma overzicht

  • Klimmen, klauteren en zippen op een laag en hoog parcours (2 uur)
  • Golfclinic (2 uur)
  • Tijdsduur totale programma, inclusief ontvangst en transfer: 5,5 uur
  • Te boeken vanaf 8 personen

Kosten bedragen €49,50 (Excl. 9% BTW) per persoon.

Golfen en quad rijden

Ben je op zoek naar een uitdagende, spannende en leuke activiteit voor je gezelschap? Combineer een golfclinic bij Landgoed Welderen met een avontuurlijke tocht waarbij je kunt quad rijden in de omgeving!

Voorbeeld programma (max. 8 pers)

  • 13:00 uur Aankomst op een externe evenementenlocatie met een kopje koffie/thee (inclusief)
  • 13:30 uur Quadrijden; snelheid en behendigheid 1 uur
  • 14:30 – 15:00 uur Op eigen vervoer naar Landgoed Welderen
  • 15:00 aankomst op Landgoed Welderen
  • 15:30 uur Golfclinic van 2 uur
  • 17:30 uur einde activiteiten, begin borrel

Kosten bedrage €49,50 (Excl. 9% BTW) per persoon.  

Schapendrijven 

Op zoek naar een andere leuke en originele sportieve bezigheid voor je familie, vrienden of uw collega’s? Schapendrijven is een unieke en ludieke teambuildingsactiviteit, lekker buiten in de natuur. Op Landgoed Welderen kun je deze workshop schapendrijven. Kies voor ontvangst op locatie of bij Landgoed Welderen waarna je een workshop schapendrijven zult volgen. Achteraf kun je heerlijk naborrelen of een lekker hapje blijven eten. Je kunt de cursus volgen met kleine of grote groepen en is een fantastische activiteit voor zowel familie- als personeelsuitjes.

 

IK HELP JE GRAAG!

Vragen over de sportieve uitjes en alle mogelijkheden? Neem contact met mij op via: 0481-376591 of via m.hendriks@welderen.nl 

Graag tot snel!

Groet,

Marieke Hendriks

Sales & Events

Afspraak maken voor een sportief uitje

9 + 12 =