Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl
Landgoed Welderen

Binnenkort start onze nieuwe campagne!
Een mooie en gezonde club. Daar hebben we allemaal elke dag plezier van. Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft, is het belangrijk dat we regelmatig nieuwe en ook jonge enthousiaste golfers op onze club kunnen verwelkomen. Daarom starten we samen met de NGF en ruim 125 andere golfbanen/golfclubs de campagne: Welcome to the club.

Over Welcome to the club
In de campagne spelen we met de verschillende vooroordelen rondom golf. Aan de hand van de stereotypen gaan we heel Nederland laten zien dat het juist een sport voor een breed publiek is. En natuurlijk hoe mooi en leuk de golfsport is!

Daarnaast zullen we er als club voor zorgen dat iedereen die dat wil heel makkelijk kennis kan komen maken met golf. De campagne is de komende jaren onder andere te zien op tv, op social media, in verschillende tijdschriften, online en natuurlijk ook in en om ons clubhuis.
Kijk voor meer informatie op golf.nl/welcome

Dit doen wij
Om mensen kennis te maken met de golfsport bieden wij verschillende mogelijkheden aan.

Kennismakingsclinic

Tijdens een 3 uur durende golfclinic maak je kennis met de golfsport, de diverse slagen die erbij horen, hoe houd je de clubs vast en speel je ook een aantal holes in de baan. De clinic wordt in groepsverband gegeven, hierdoor leer je gelijk nieuwe mensen kennen die ook willen kijken of golf iets voor ze is.
Klik hier voor al onze informatie over de Kennismakingsclinics, de data en om je gelijk op te geven.

Golfstart
Tijdens een cursus van 6 lessen leer je de beginselen van het golf, met als einddoel het behalen van je baanpermissie, zodat je ook op de baan mag spelen.
Golfstart kan in 3 fases, behalen van je baanpermissie, handicap 54 en handicap 36.
6 Lessen vanaf € 99,-.
Klik hier voor alle informatie over Golfstart.

Wil je helpen?
Dat kan! Zie je nieuwe gezichten? Leuk als je een praatje maakt om te zien of je iets kunt betekenen. Ken je iemand die eens wil rondkijken op de baan? Neem diegene gerust mee! Of wijs op het kennismakingsaanbod via probeergolf.nl en golf.nl/golfstart. En deel ook mooie beelden van je golfbelevenissen op je socialmedia-kanalen met #welcometotheclub.