Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Try & Go

Leer golfen en profiteer van aantrekkelijke, zakelijke extra’s

Inschrijven

Zakelijk golfen

Golfen kan je fantastisch inzetten als een zakelijk hulpmiddel. Zoals je wellicht al gemerkt hebt organiseren veel bedrijven én branches in Nederland zakelijke golfdagen én nagenoeg alle golfclubs hebben een actieve businessclub. Kortom: het is dé sport om te gebruiken voor je netwerk, naast dat je uiteraard ook actief bezig bent en een nieuwe hobby kunt onderhouden!

Om jouw nieuwe netwerk al direct een zakelijke start mee te geven kun je je inschrijven voor het Try & Go pakket van Landgoed Welderen. Een zakelijke vorm van groepslessen waarbij je, samen met andere ondernemers uit de regio, de sport leert kennen én profiteert van interessante zakelijke opties.

Bij het Try & Go pakket ontvang je

– 10 x 2 uur groepsles 
– Mogelijkheid om elke les een wisselende introducé mee te nemen
– Deelname aan één businessclubwedstrijd na afloop van het arrangement
– 10 weken toegang tot de oefenfaciliteiten, Pitch- en Puttbaan en de 9 holes Par 3-4 baan

STARTDATUM

Vanaf vrijdag 19 april 2024 start er een nieuwe groep Try & Go.
Elke vrijdagmiddag les van 15.00-17.00 uur.

Jaarlijks begeleiden we een aantal groepen ondernemers in de Try & Go en leren we hen golfen. De reacties na afloop van de cursus zijn altijd positief. Ondernemers breiden hun zakelijke kring uit en kunnen na afloop deelnemen aan golfdagen die in het hele land georganiseerd worden. Het geeft écht een boost aan je netwerk – en dat op een sportieve en informele manier!

Heb je interesse om je aan te sluiten bij een try and go cursus. Neem contact met mij op via: 0481-376591 of m.hendriks@welderen.nl

Marieke Hendriks

Sales & Events

Prijs

435,-

per persoon / exclusief BTW

De kosten van de gehele cursus, inclusief deelname aan de businessclubwedstrijd en toegang tot de baan gedurende de cursus bedragen 435,- p.p. exclusief BTW. Wij sturen de factuur naar het gewenste factuuradres.

Dit zeggen onze deelnemers

April van 2019 ben ik begonnen met golfen. Een vriendin ging de ‘Try and Go’ uitproberen en vroeg of ik mee ging. Leuk dacht ik, heb ik altijd al eens willen doen. Dus aangemeld en begonnen! Ik vond het vanaf het begin leuk en vooral erg gezellig! In de groep was er direct een klik en die is er nu nog steeds. Vervolgens ben ik business lid geworden, tot op heden nog geen seconde spijt. De laagdrempeligheid van de club spreekt me erg aan, ik merk dat het heel makkelijk is om contact te maken met de mensen op en rond de baan. Al snel heb ik telefoonnummers uitgewisseld met andere leden om samen met te gaan golfen. Ook ga ik graag alleen, even mijn hoofd leeg maken na een drukke dag. Heerlijk om dat buiten te doen, tijdens het oefenen of een paar holes lopen.

Nancy Klomp

Klomp & Gijzen BV

Ik wilde al langer beginnen met golfen omdat ik zeker overtuigd was van de zakelijke voordelen. Toen mij de Try & Go werd aangeraden heb ik geen moment getwijfeld: het was én mijn introductie tot zakelijk golfen én het was een stok achter de deur om de sport binnen een korte tijd goed onder de knie te krijgen. Al met al een gezellige cursus waar ik waardevolle connecties heb gelegd en de rest van mijn ondernemerschap profijt van ga krijgen.

Roeland van der Velde

PelserPrint

lIk heb altijd een drempel gevoeld om te starten met golfen. Het is duur, moeilijk, ik ken niemand die golft en ik heb geen materiaal.

Allemaal vooroordelen om niet te starten met golfen. Het Try&Go concept was eigenlijk het antwoord op al mijn bezwaren. Op een laagdrempelige en goedkope manier kon ik kennis maken met de golfsport.

We startten met een hele leuke groep met allemaal lokale ondernemers. Iedere week werden we fanatieker en wilden we vooral niet  voor elkaar onder doen. Doordat we na de 10 lessen naast de praktijk ook direct de theorie hebben gehaald, kreeg ik mijn “handicap”. Inmiddels ben ik verslaafd geraakt en heb ik het golfvirus helemaal te pakken. Naast dat ik het golfen fantastisch vind, heb ik er ook vriendschappen en business uitgehaald. Ik ben dan ook businesslid geworden en ben wekelijks te vinden op de golfbaan. Try & Go is echt een aanrader voor iedere ondernemer!

Maurice Toussaint

Sharp Business Point Arnhem

Heb je geen eigen golfset?

Dan kan je deze huren bij de golfshop van GolfCompany. Deze kan je via ons reserveren, zodat deze op de startdatum van de cursus voor je klaar staat bij ons. De huur van de set bedraagt € 75 en een borg van € 225 ontvang je terug na het inleveren van de set na afloop van het arrangement. Er zijn dan ook mogelijkheden om sets aan te schaffen via GolfCompany.

Inschrijven


    Hoe heb je ons gevonden?
    Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

    Ja, ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

    Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Welderen