gtag('config', 'UA-96116149-1');
Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Try & Go

Leer golfen en profiteer van aantrekkelijke, zakelijke extra’s

Zakelijk golfen

Golfen kan je fantastisch inzetten als een zakelijk hulpmiddel. Zoals je wellicht al gemerkt hebt organiseren veel bedrijven én branches in Nederland zakelijke golfdagen én nagenoeg alle golfclubs hebben een actieve businessclub. Kortom: het is dé sport om te gebruiken voor je netwerk, naast dat je uiteraard ook actief bezig bent en een nieuwe hobby kunt onderhouden!

Om jouw nieuwe netwerk al direct een zakelijke start mee te geven kun je je inschrijven voor het Try & Go pakket van Landgoed Welderen. Een zakeijke vorm van groepslessen waarbij je, samen met andere ondernemers uit de regio, de sport leert kennen én profiteert van interessante zakelijke opties.

Bij het Try & Go pakket ontvang je

– 10 x 2 uur groepsles 
– Mogelijkheid om elke les een wisselende introducé mee te nemen
– Deelname aan één businessclubwedstrijd na afloop van het arrangement
– 10 weken toegang tot de oefenfaciliteiten, Pitch- en Puttbaan en de 9 holes Par 3-4 baan

Jaarlijks begeleiden we een aantal groepen ondernemers in de Try & Go en leren we hen golfen. De reacties na afloop van de cursus zijn altijd positief. Ondernemers breiden hun zakelijke kring uit en kunnen na afloop deelnemen aan golfdagen die in het hele land georganiseerd worden. Het geeft écht een boost aan je netwerk – en dat op een sportieve en informele manier!

Arno Hofstede

Manager Golfschool Gelderland

Laat je gegevens achter

voor meer informatie!

Prijs

349,-

per persoon / exclusief BTW

De kosten van de gehele cursus, inclusief deelname aan de businessclubwedstrijd en toegang tot de baan gedurende de cursus bedragen 349,- p.p. exclusief BTW. Wij sturen de factuur naar het gewenste factuuradres.

Dit zeggen onze deelnemers

April van dit jaar ben ik begonnen met golfen. Een vriendin ging de ‘Try and Go’ uitproberen en vroeg of ik mee ging. Leuk dacht ik, heb ik altijd al eens willen doen. Dus aangemeld en begonnen! Ik vond het vanaf het begin leuk en vooral erg gezellig! In de groep was er direct een klik en die is er nu nog steeds. Vervolgens ben ik business lid geworden, tot op heden nog geen seconde spijt. De laagdrempeligheid van de club spreekt me erg aan, ik merk dat het heel makkelijk is om contact te maken met de mensen op en rond de baan. Al snel heb ik telefoonnummers uitgewisseld met andere leden om samen met te gaan golfen. Ook ga ik graag alleen, even mijn hoofd leeg maken na een drukke dag. Heerlijk om dat buiten te doen, tijdens het oefenen of een paar holes lopen.

Nancy Klomp

Klomp & Gijzen BV

Ik wou al langer beginnen met golfen omdat ik zeker overtuigd was van de zakelijke voordelen. Toen mij de Try & Go werd aangeraden heb ik geen moment getwijfeld: het was én mijn introductie tot zakelijk golfen én het was een stok achter de deur om de sport binnen een korte tijd goed onder de knie te krijgen. Al met al een gezellige cursus waar ik waardevolle connecties heb gelegd en de rest van mijn ondernemerschap profijt van ga krijgen.

Roeland van der Velde

PelserPrint

Start cursus

De cursus start altijd in overleg met de groep. Wanneer je je aanmeldt kan je hierbij een voorkeursdata/tijd/dag aangeven. We doen ons best om hierna een passende tijd te vinden voor de start van de cursus die jou én andere deelnemers het beste uitkomen.

De cursus gaat door vanaf zes personen. Let op: je kunt maximaal twee keer deelnemen aan de cursus.

Heb je geen eigen golfset?

Dan kan je deze huren bij de golfshop van GolfCompany. Deze kan je via ons reserveren, zodat deze op de startdatum van de cursus voor je klaar staat bij ons. De huur van de set bedraagt € 50 en een borg van € 200 ontvang je terug na het inleveren van de set na afloop van het arrangement. Er zijn dan ook mogelijkheden om sets aan te schaffen via GolfCompany.

Neem contact op