Bedrijfsuitjes, personeelsfeest op Landgoed Welderen

Business & Leisure combineren

Sportieve uitjesVergaderen

Een bedrijfsuitje organiseren?

Samen met uw collega’s of relaties een succesvolle periode op het werk afsluiten? Een uitje organiseren dat in het teken staat van teambuilding? Of een gezellig samenzijn met uw collega’s buiten de werkvloer om? Veel bedrijven gingen u al voor en organiseerden hun bedrijfsuitjes al op Landgoed Welderen.

Golfbaan Landgoed Welderen is de perfecte locatie voor vele personeelsuitjes. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sportief uitje op het landgoed, waarbij uiteraard de golfsport voorop staat. De mogelijkheden voor sportieve uitjes op de golfbaan zijn eindeloos. U kunt bijvoorbeeld een gehele golfdag organiseren, of wellicht gaan voor een ontspannen en kortere activiteit als Supagolf. Tevens kunt u gebruik maken van onze prachtige omgeving en een mooie wandeling of fietstocht afleggen met uw collega’s.

Bent u op zoek naar een locatie voor uw feest, voor een etentje of voor een borrel, dan stellen wij u graag voor aan ons ParkRestaurant Lingezegen. Een knus, gezellig restaurant, inclusief terras, met een prachtig uitzicht over Golfbaan Welderen. In het restaurant kunt u er voor kiezen om een gezellig hapje te komen eten tijdens de lunch of het diner, of kunt u voor een uitgebreidere optie gaan als een drie-gangenmenu of zelfs een buffet!

Mocht u uw bedrijfsuitje willen plannen in combinatie met een vergadering of een workshop stelt Landgoed Welderen graag een van haar vergaderzalen voor u beschikbaar.

Samen met ons horeca- en sales team zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsfeest een fantastische aangelegenheid wordt en een evenement waar u en uw collega’s nog lang over zullen praten!