Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Business & Leisure combineren

Sportieve uitjesVergaderen

Een bedrijfsuitje organiseren?

Samen met uw collega’s of relaties een succesvolle periode op het werk afsluiten? Een uitje organiseren dat in het teken staat van teambuilding? Of een gezellig samenzijn met uw collega’s buiten de werkvloer om? Veel bedrijven gingen u al voor en organiseerden hun bedrijfsuitjes al op Landgoed Welderen.

Personeelsuitjes

Golfbaan Landgoed Welderen is de perfecte locatie voor uw personeelsuitje. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sportief uitje op het landgoed en de link leggen met golfen. De mogelijkheden voor sportieve uitjes op de golfbaan zijn eindeloos. U kunt bijvoorbeeld een gehele golfdag organiseren, of wellicht gaan voor Supagolf een gemakkelijkere vorm van golf die ook voor niet-golfers erg leuk is. Tevens kunt u gebruik maken van onze prachtige omgeving en een mooie wandeling of fietstocht afleggen met uw collega’s.

Personeelsfeestjes en borrels

Bent u op zoek naar een locatie voor uw feest, voor een etentje of voor een borrel, dan kunt u uiteraard terecht in ons restaurant. Een knus, gezellig restaurant, inclusief terras, met een prachtig uitzicht over Golfbaan Welderen. In het restaurant kunt u er voor kiezen om een gezellig hapje te komen eten tijdens de lunch of het diner, of kiezen voor een drie-gangenmenu of buffet!

Mocht u uw bedrijfsuitje willen plannen in combinatie met een vergadering of een workshop stelt Landgoed Welderen graag een van haar vergaderzalen voor u beschikbaar.

Samen met ons horeca- en sales team zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsfeest een fantastische aangelegenheid wordt en een evenement waar u en uw collega’s nog lang over zullen praten!

Wilt u alle mogelijkheden en prijzen inzien? Dan kunt u Sarah Peters benaderen per telefoon of via email s.peters@welderen.nl.