Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Business & Leisure combineren

Sportieve uitjesVergaderen

Een bedrijfsuitje organiseren?

Samen met je collega’s of relaties een succesvolle periode op het werk afsluiten? Een uitje organiseren dat in het teken staat van teambuilding? Of een gezellig samenzijn met je collega’s buiten de werkvloer om? Veel bedrijven gingen je al voor en organiseerden hun bedrijfsuitjes al op Landgoed Welderen.

Personeelsuitjes

Golfbaan Landgoed Welderen is de perfecte locatie voor uw personeelsuitje. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sportief uitje op het landgoed en de link leggen met golfen. De mogelijkheden voor sportieve uitjes op de golfbaan zijn eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld een gehele golfdag organiseren. Tevens kun je gebruik maken van onze prachtige omgeving en een mooie wandeling of fietstocht afleggen met je collega’s.

bedrijfsfeestjes en borrels

Ben je op zoek naar een locatie voor je feest, voor een etentje of voor een borrel, dan kun je uiteraard terecht in ons restaurant. Een knus, gezellig restaurant, inclusief terras, met een prachtig uitzicht over Golfbaan Welderen. In het restaurant kun je er voor kiezen om een gezellig hapje te komen eten tijdens de lunch of het diner, of kiezen voor een drie-gangenmenu of buffet!

Mocht je je bedrijfsuitje willen plannen in combinatie met een vergadering of een workshop stelt Landgoed Welderen graag een van haar vergaderzalen voor je beschikbaar.

Samen met ons horeca- en sales team zorgen wij ervoor dat je bedrijfsfeest een fantastische aangelegenheid wordt en een evenement waar jij en je collega’s nog lang over zullen praten!

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden en/of een op maat gemaakte offerte ontvangen dan kun je onderstaand aanvraagformulier invullen.
Of neem direct contact op met Marieke Hendriks via m.hendriks@welderen.nl

Meer infoRMATIE bedrijfsuitje

Ik ontvang graag meer informatie over:

4 + 2 =