Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Wandelen en fietsen in het hart van de Betuwe

Wandelen en fietsen in de omgeving

Landgoed Welderen te Elst ligt in het midden van de prachtige omgeving van de Betuwe: het groene hart te midden van Arnhem en Nijmegen. Omringd door groene natuur is het dan ook geen verrassing dat je een prachtige wandel- of fietstocht kunt afleggen rondom Landgoed Welderen. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een goede route in de regio zodat je heerlijk kunt wandelen en fietsen. 

Wanneer je met de auto komt, kun je deze gratis parkeren op de ruime parkeerplaats Landgoed Welderen. Uiteraard kun je ook aanschuiven in het restaurant of op het terras.

Mocht je vragen hebben over de omgeving, de routes of zou je graag iets verder of anders willen wandelen en fietsen? Dan kun je altijd contact opnemen via 0481-376591 of je vraag stellen aan de receptie op Landgoed Welderen of via receptie@welderen.nl.

Happen en Trappen in de Betuwe

Happen en Trappen is een landelijke fietsroute aanbieder welke je de mooiste fietsroutes aanbiedt verspreid door de omgeving van Nederland en België. De naam zegt het al, tijdens deze fietstochten bezoekt u ook diverse, lokale restaurants, die je tijdens je fietstocht tegen komt.

Ook het restaurant van Landgoed Welderen is aangesloten bij 1 van deze routes: De Bruisende Betuwe.
Tijdens de route van 43 km zul je een stop maken bij 4 lokale restaurant, waarbij Landgoed Welderen je laatste stop is. Je schuift ’s avonds bij ons aan op het terras en geniet van het dessert terwijl je de laatste golfers van de baan ziet komen.

Op woensdag is zowel het hoofdgerecht als dessert op Landgoed Welderen.

Het happen en trappen arrangement bedraagt €42,95 inclusief het 4-gangen diner bij alle restaurants.

Klik hier voor meer informatie en het reserveringsformulier