Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Wandelen en fietsen in het hart van de Betuwe

Wandelen en fietsen in de omgeving

Landgoed Welderen te Elst ligt in het midden van de prachtige omgeving van de Betuwe: het groene hart te midden van Arnhem en Nijmegen. Omringd door groene natuur is het dan ook geen verrassing dat u een prachtige wandel- of fietstocht kunt afleggen rondom Landgoed Welderen. Wij helpen u graag op weg bij het vinden van een goede route in de regio zodat u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Bovenstaand kunt u onze aanbevolen wandelroutes downloaden. Deze wandelroutes beginnen en eindigen op Landgoed Welderen en geven u een prachtige indruk van de omgeving.

Wanneer u met de auto komt, kunt u deze gratis parkeren op de ruime parkeerplaats Landgoed Welderen. Uiteraard kunt u ook aanschuiven in het restaurant of op het terras van ParkRestaurant Lingezegen.

Mocht u vragen hebben over de omgeving, de routes of zou u graag iets verder of anders willen wandelen en fietsen? Dan kunt u altijd contact opnemen via 0481-376591 of uw vraag stellen aan de receptie op Landgoed Welderen of via receptie@welderen.nl.

Happen en Trappen in de Betuwe

Happen en Trappen is een landelijke fietsroute aanbieder welke u de mooiste fietsroutes aanbiedt verspreid door de omgeving van Nederland en België. De naam zegt het al, tijdens deze fietstochten bezoekt u ook diverse, lokale restaurants, die u tijdens uw fietstocht tegen komt.

Ook het restaurant van Landgoed Welderen (Parkrestaurant Lingezegen) is aangesloten bij 1 van deze routes: De Bruisende Betuwe.
Tijdens de route van 42 km zult u een stop maken bij 4 lokale restaurant, waarbij Parkrestaurant Lingezegen uw laatste stop is. U schuift ’s avonds bij ons aan op het terras en geniet van het dessert terwijl u de laatste golfers van de baan ziet komen.

Het happen en trappen arrangement bedraagt €39,95 inclusief het 4-gangen diner bij alle restaurants.

Klik hier voor meer informatie en het reserveringsformulier

Happen en Stappen in de Betuwe

Net zoals Happen en Trappen is ook Happen en Stappen een landelijke wandelroute aanbieder welke u de mooiste wandelroutes aanbiedt verspreid door de omgeving van Nederland en België. Tijdens deze wandeltochten bezoekt u ook diverse, lokale restaurants, waar u een hapje nuttigt tijdens het wandelen van de route. Ook het restaurant van Landgoed Welderen (Parkrestaurant Lingezegen) is aangesloten bij 1 van deze routes: Banjeren door Bemmel en Elst.

Tijdens het wandelen van de 22 km lange route stopt u bij twee deelnemende, lokale restaurantjes, waarbij ook Parkrestaurant Lingezegen een stop is. U kunt ervoor kiezen om te starten, met een ontvangst van een kopje koffie en een stuk gebak en om te eindigen bij ParkRestaurant Lingezegen met een lunchgerecht of diner. Ook kunt u er voor kiezen om ParkRestaurant Lingezegen als tweede stop te bezoeken. U kunt dan in het restaurant een lekker soepje nuttigen.

De prijs voor het Happen en Stappen ochtendprogramma bedraagt €21,95 en voor het middagprogramma €27,95. Deze prijs is inclusief de gerechten.

Klik hier voor meer informatie en het reserveringsformulier

Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via:

0481-376591 of via receptie@welderen.nl

 

Graag tot snel, groet Receptie Welderen