Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Op zoek naar een golfvakantie in eigen land?

Dan zit je bij Landgoed Welderen goed! Wij bieden diversen arrangementen aan in samenwerking met verschillende hotels, campings en gastverblijven in onze directe omgeving.

Natuurlijk is het ook mogelijk om arrangementen op maat aan te vragen. Neem dan gerust contact met ons op.

Overnachten op Landgoed Welderen

Dichtbij de golfbaan blijven tijdens je bezoek aan Landgoed Welderen? Op ons prachtige landgoed hebben wij tevens de beschikbare ruimte voor je om te overnachten met je camper. Tijdens je verblijf kun je je camper op ons landgoed stallen, dichtbij het restaurant, met uitzicht op Hole 18 van de Championship Course.

Mogelijkheden camperplek Landgoed Welderen

Een verblijfplaats exclusief stroom kost € 12,50 per nacht, indien je stroom wenst te gebruiken kost dit € 2,50 per 24 uur.

Incl.
– Een camperplek
– Aantrekkelijke arrangementen in ons restaurant en op onze golfbaan
– Gratis gebruik van de douches in ons clubhuis
– Gratis gebruik van de toiletten in ons clubhuis

WAPEN VAN ELST

Op slechts 5 minuten rijden van Golfbaan Welderen ligt middenin het centrum van Elst Hotel Het Wapen van Elst. Centraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen ademt Logis Hotel – Restaurant “Het Wapen van Elst” een sfeer uit van gemoedelijkheid. Het personeel neemt de tijd voor een praatje, de warmte straalt u tegemoet. Een gezellige ontmoetingsplek voor dagjesmensen, vaste gasten en zakelijke relaties. Iedereen voelt zich thuis bij Het Wapen van Elst.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar hun site.

Overnachtingen va. € 85,- voor een 2-persoonskamer incl. ontbijt.

Fletcher hotel Klein Zwitserland

Hotel Klein Zwitserland is uniek gelegen in het zuiden van de Veluwe en dichtbij de bruisende stad Arnhem. Vanaf het hotel leiden verschillende fiets- en wandelroutes je naar de mooiste plekjes van Nederland. Een veelzijdige en aantrekkelijke omgeving voor een onbezorgd verblijf!Het hotel ligt op 20 minuten rijden van de golfbaan.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar hun site.

 

Heerlijkheid LOENEN

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie om te overnachten? Dan is Heerlijkheid Loenen de perfecte locatie. Een parel gelegen aan de Waal, op ca. 15 minuten rijden van de golfbaan.
4 Speciale kamers met elk een bijzonder historisch verhaal. 

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar hun site.

Overnachtingen va. € 150,- voor een 2-persoonskamer incl. ontbijt.

HOTEL DE BUNGELAER

Ontdek in Beers de unieke combinatie van de Kraaijenbergse Plassen en het rustieke landschap. Aan deze grote recreatieplassen, gelegen in het mooie Beers, vlakbij Cuijk, Grave en Nijmegen, is Boutique Hotel & Restaurant de Bungelaer gerealiseerd.

Met de natuur als inspiratiebron zijn onze 17 hotelkamers omgedoopt in warme kleuren. In deze warme sfeer droomt u weg en komt u tot rust. Genieten zult u ook van het restaurant of op het terras met weids uitzicht op het water.

DE BUNGELAER ARRANGEMENT –  PRIJZEN VARIËREN

– Een greenfee voor de 18 holes Golfbaan Landgoed Welderen
– Eenmaal een consumptie naar keuze in Restaurant Welderen
– Eenmaal driegangen diner bij de Bungelaer
– Overnachtig bij de Bungelaer
– Ontbijten bij de Bungelaer

De Bungelaer | De Bungelaar 4 | 5437 PM Beers | 0485 232255 | www.debungelaer.nl sales@debungelaer.nl

Het van der Valk hotel Lent

Het Van der Valk hotel in Lent biedt een prachtig uitzicht over de Waal, is op loopafstand van het centrum van Nijmegen en maar 15 minuutjes rijden van Landgoed Welderen.

Voor meer informatie en tarieven kun je kijken op de website van van der Valk Lent .

Cozy Bed & Breakfast

Cozy Bed & Breakfast bevindt zich midden in het centrum van Elst met zijn vele winkels, restaurants en 5 auto minuten van Landgoed Welderen. Je bent van harte welkom in de gezellige comfortabele gastenkamers van Inge en Guy. Elke kamer heeft een eigen thema; Appeldroomgaard (4p), Pruimendroomgaard (3p), Kersendroomgaard (2p) en de Perendroomgaard (2p). Je zult je direct thuis voelen in de knusse atmosfeer van Cozy. De kamers bevinden zich op de 1e etage. Alle kamers hebben een eigen badkamer met inloopdouche en toilet. De kamers beschikken over een televisie en koffie- en thee faciliteiten. Gebruik van Wi-Fi is gratis. Het ontbijt met streekproducten wordt geserveerd door Inge in de ontbijtruimte of met mooi weer op het terras. Je Cozy ontbijt is toch je energiemoment.

Greenfee en overnachting bij Cozy inclusief ontbijt:

Doordeweeks met 2 personen in een Deluxe tweepersoonskamer + greenfee  € 94,95  p.p.

Weekend met 2 personen in een Deluxe tweepersoonskamer + greenfee € 101,70 p.p.

Prijs voor 2 personen in een Deluxe tweepersoonskamer incl. ontbijt is € 95,00

 

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar www.cozy.nl