Lid worden Businessclub - Golfbaan Landgoed Welderen

Zakelijk golfen

Businessleden

Business en leisure combineren kent veel voordelen. U kunt gemakkelijk tijdens een ronde golf, netwerken in een ontspannen sfeer.

De Landgoed Golfbanen draagt het bedrijfsleven graag een warm hart toe. Wij bieden u een businesslidmaatschap waarbij golfen en zaken al snel samengaan. Tevens biedt de golfbaan u uitstekende faciliteiten voor bijvoorbeeld vergaderingen, seminars, presentaties en zakenlunches en -diners.

Eens per maand wordt er voor u een businessdag georganiseerd, op zowel Landgoed Welderen als Landgoed Bleijenbeek. U speelt deze dag een gezellige wedstrijd met na afloop een gezellig diner. Uiteraard bent u vrij om aan te sluiten bij deze dagen, of uw eigen golfdagen te organiseren.

De businessclubs van Golfbaan Landgoed Welderen en Golfbaan Landgoed Bleijenbeek zijn sinds een aantal jaar verenigd tot één businessclub. Hierdoor hebben wij op dit moment een businessclub van ongeveer 140 bedrijven die constant opzoek zijn naar nieuwe contacten om hun netwerk verbreden.

Wilt u meer informatie over alle voordelen van het businesslidmaatschap en de kosten die dit lidmaatschap bedraagt? In dit bestand vindt u alle informatie.

Data businessclub wedstrijden 2018

De data voor de businessclub wedstrijden worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Ik help u graag! Neem contact met mij op via:

0481-376591 of k.arns@welderen.nl of door middel van onderstaand contactformulier

Graag tot snel, groet Kim

Businessclub informatie aanvraag

1 + 3 =

Attentie!

Wegens slecht weer is onze Championship Course helaas gesloten tot nader bericht. Leden van Landgoed Welderen kunnen in de tussentijd kosteloos terecht op Landgoed Bleijenbeek.

Wij hopen op snel beter weer!