Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Zakelijk golfen

Businessleden

Business en leisure combineren kent veel voordelen. U kunt gemakkelijk tijdens een ronde golf, netwerken in een ontspannen sfeer.

De Landgoed Golfbanen draagt het bedrijfsleven graag een warm hart toe. Wij bieden u een businesslidmaatschap waarbij golfen en zaken al snel samengaan. Tevens biedt de golfbaan u uitstekende faciliteiten voor bijvoorbeeld vergaderingen, seminars, presentaties en zakenlunches en -diners.

Eens per maand wordt er voor u een businessdag georganiseerd, op zowel Landgoed Welderen als Landgoed Bleijenbeek. U speelt deze dag een gezellige wedstrijd met na afloop een gezellig diner. Uiteraard bent u vrij om aan te sluiten bij deze dagen, of uw eigen golfdagen te organiseren.

De businessclubs van Golfbaan Landgoed Welderen en Golfbaan Landgoed Bleijenbeek zijn sinds een aantal jaar verenigd tot één businessclub. Hierdoor hebben wij op dit moment een businessclub van ongeveer 140 bedrijven die constant opzoek zijn naar nieuwe contacten om hun netwerk verbreden.

Wilt u meer informatie over alle voordelen van het businesslidmaatschap en de kosten die dit lidmaatschap bedraagt? In dit bestand vindt u alle informatie.

Data businessclub wedstrijden 2018

24/01 – Golf in the dark
16/03 – Businesswedstrijd Bleijenbeek
06/04 – Businesswedstrijd Welderen
04/05 – Businesswedstrijd Bleijenbeek (gesponsord door Bureau Vet)
08/06 – Businesswedstrijd Welderen (gesponsord door Kien)
06/07 – Businesswedstrijd Welderen (trofeewedstrijd gesponsord door de Landgoed Golfbanen)
17/08 – Businesswedstrijd Bleijenbeek
21/09 – Businesswedstrijd Welderen
12-10 – Businesswedstrijd Bleijenbeek

Ik help u graag! Neem contact met mij op via:

0481-376591 of via k.arns@welderen.nl

Graag tot snel, groet Kim