Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Groepslessen

in klein groepsverband werken aan dat wat jij wilt

Samen golfen is fijner dan alleen!

Wij zijn enorm enthousiast over lessen in groepen want naast leren van elkaar tijdens de les, maak je ook nieuwe golfmaten waardoor je ook naast de lessen van elkaar kan leren. Daarnaast heb je dan ook de voordelen van groepsdruk mee, je wordt gevraagd om je toch weer in te schrijven voor die ene les want het is toch zo gezellig? Zo blijf je aan het oefenen en onderhoud je je vaardigheden. De groepslessen vinden plaats in onze curssen Womens Golf, Mixed Golf of de Golfstartcursussen.

 

Tijdens de groepslessen kom je al snel in contact met andere golfers, met wie je in je vrije tijd gezellig de baan in kunt! Zo zijn de groepslessen de ultieme manier om kennis te maken met andere golfers en je sociale netwerk te verbreden. Kom je er niet uit met het boeken van een les? Ik help je graag verder.

m.hendriks@welderen.nl

Marieke Hendriks

Sales en Events

Women's Golf

 

 

Een hele andere vorm van groepslessen is Women’s Golf: dit is een gezellige cursus voor de vrouwelijke golfers onder ons. Wil je dus graag in een vaste vorm, met een vaste groep en een vaste tijd in de week les hebben? Dan is dat wellicht iets voor jou.

 

MIXED Golf

 

 

In een gemengde groep leren golfen, dit is een gezellige cursus voor zowel mannen als vrouwen. Wil je graag in een vaste vorm, met een vaste groep en een vaste tijd in de week les hebben? Dan is dat wellicht iets voor jou.

 

ZELF OEFENEN NAAST DE LESSEN?

Naast het volgen van de lessen raden we je ook aan om te oefenen op de baan. Dat, in combinatie met de lessen, moet ervoor zorgen dat je het golfspel goed onder de knie krijgt.

Het tijdelijke speelrecht geeft je 6 weken toegang tot de Par 3-4 baan (waarbij je ook toegang krijgt tot de Pitch & Puttbaan en oefenfaciliteiten) en kan (tot twee keer) afgenomen worden met de groepslessen.

Het label kan je bij onze receptie afrekenen.

 

VOOR 100,- PER PERSOON!

Direct zelf een les inboeken?

Dat kan via de lesagenda!

 

Direct zelf een les inboeken?

Dat kan via de lesagenda!