Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Sharp is de komende drie jaar lang sponsor van Landgoed Welderen

 

Utrecht – Sharp, leverancier van bekroonde documentbeheer- en displayoplossingen in de Benelux, heeft een sponsorovereenkomst gesloten met Landgoed Welderen in Elst (Gelderland). De duur van de sponsoring is drie jaar. Sharp is sponsor van de negende hole en treedt daarnaast toe tot de businessclub van Landgoed Welderen. Bovendien zijn er verschillende sponsorborden geplaatst.

Als onderdeel van de overeenkomst heeft Sharp verschillende producten geleverd aan de golfbaan. Zo beschikt Landgoed Welderen nu over een Multifunctionele Printer (MFP), een Big Pad en een display voor in de bar met bijbehorende signage-software. Met het laatste product kan de golfclub gemakkelijker communiceren met leden over onder andere het clubnieuws, de staat van de baan en de weersvoorspellingen.

Dankzij deze sponsorovereenkomst zal het jaarlijkse Sharp Golftoernooi worden georganiseerd voor klanten en dealers van Sharp Electronics Benelux bv.

Peter Hoorn, Managing Director Sharp Electronics Benelux bv: “Deze sponsorovereenkomst is een manier voor ons om de verbintenis met de regio te vergroten. Dit zullen we doen via ons Sharp Business Point in Huissen. Zo vergroten we de aansluiting met lokale ondernemers. Bovendien krijgt Sharp door middel van de businessclub een gezicht in de regio.

 

Over Sharp Electronics Benelux

Sharp Electronics Benelux is de toonaangevende leverancier van Office Solutions in Nederland. Het bedrijf biedt een uniek portfolio van onder andere bekroonde documentbeheer- en displayoplossingen. Sharp’s multifunctionele printers (MFP’s) en uitgebreide productiesystemen vormen de kern van geïntegreerde toepassingen voor digitale transformatie. De printers van Sharp zijn in 2019 bekroond met de Copier MFP Line-Up of the Year-award, voor onder meer betrouwbaarheid, afdrukkwaliteit, productiviteit, gebruiksgemak, connectiviteitsmogelijkheden en algehele toegevoegde waarde. De displayoplossingen omvatten innovatieve videowanden, digital signage-displays en interactieve flatpaneldisplays voor collaboratieve presentaties. Sharp’s missie is het ontwikkelen van nieuwe producten die individuele expressie ondersteunen. Het bedrijf creëert producten die het beste in jou naar boven halen. Ga voor meer informatie naar www.sharp.nl.