Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Starttijd reserveren

boek nu

Boek je starttijd!

 

Onderstaand zie je het reserveringssysteem E-Golf4U waar wij op Landgoed Welderen de starttijden mee reserveren.

Je kunt de gewenste baan om te starten (of 9 of 18 holes of Par 3-4 baan) selecteren om je starttijd te boeken. Rechts boven de beschikbare tijden zie je welke baan je geselecteerd hebt. In het weekend kun je als gastspeler vanaf 12:30 uur een starttijd reserveren (maanden april tot en met oktober vanaf 13:30 uur).

Alle starttijden die groen gekleurd zijn op de datum dat je wenst te komen golfen zijn nog beschikbaar om te reserveren.

Er kunnen vier personen in één flight spelen.  Het is mogelijk om met twee groepen in één flight te spelen. Wanneer je in een starttijd een of meer rode/blauwe vlakken ziet staan betekent dit dat de flight bezet is, maar nog niet door vier personen.

Wanneer je een starttijd wilt reserveren moet je inloggen. Heb je al eerder via E-Golf4U een starttijd gereserveerd (bij Landgoed Welderen of bij een andere golfbaan in Nederland die met E-Golf4U werkt)? Dan kun je je oude inloggegevens gebruiken en inloggen via ‘inloggen als gast’. Wanneer je geen inloggegevens hebt kun je deze aanmaken op het moment dat je een reservering plaatst via de button ‘registreer’.

Tot snel op Landgoed Welderen!