Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Startrichttijd reserveren

boek nu

Boek uw startrichttijd!

Onderstaand ziet u het reserveringssysteem E-Golf4U waar wij op Landgoed Welderen de starttijden mee reserveren. U hoeft alleen een (indicatie) starttijd te reserveren wanneer u geen lid bent van onze golfbaan.

U kunt de gewenste baan om te starten (of 9 of 18 holes) selecteren om uw starttijd te boeken. Rechts boven de beschikbare tijden ziet u welke baan u geselecteerd heeft. In het weekend kunt u als gastspeler vanaf 13:30 een starttijd reserveren.

Alle starttijden die groen gekleurd zijn op de datum dat u wenst te komen golfen zijn nog beschikbaar om te reserveren. De starttijden die wit gekleurd zijn, zijn bezet. U kunt op deze tijd dus niet meer starten.

Er kunnen vier personen in één flight spelen.  Het is mogelijk om met twee groepen in één flight te spelen. Wanneer u in een starttijd een of meer rode vlakken ziet staan betekent dit dat de flight bezet is, maar nog niet door vier personen.

Wanneer u een starttijd wilt reserveren moet u inloggen. Heeft u al eerder via E-Golf4U een starttijd gereserveerd (bij Landgoed Welderen of bij een andere golfbaan in Nederland die met E-Golf4U werkt)? Dan kunt u uw oude inloggegevens gebruiken en inloggen via ‘inloggen als gast’. Wanneer u geen inloggegevens heeft kunt u deze aanmaken op het moment dat u een reservering plaatst via de button ‘registreer’.

Tot snel op Landgoed Welderen!