Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Kerstbrunchen op Landgoed Welderen

Direct reserverenMenu

Komt u ook gezellig brunchen met Kerst?

 

Geniet met uw familie of vrienden van een heerlijke Kerstbrunch op Tweede Kerstdag in het restaurant van Landgoed Welderen! In de magische decembermaand wordt Landgoed Welderen volledig omgetoverd tot een feestelijke eetgelegenheid met een fijne Kerstsfeer.
Samen met uw gezelschap kunt u genieten van de brunch die wij met zorg voor u hebben bereid zodat u een fantastische Tweede Kerstdag beleeft.

U wordt ontvangen met een heerlijk aperitief waarop aansluitend een uitgebreid brunchbuffet met koude en warme gerechten volgt. Ter afsluiting van de brunch bieden wij u ook nog een dessert buffet.

Voor de kinderen zijn er tijdens de brunch speciale activiteiten, zodat ook zij zich niet hoeven te vervelen. Onze Kerstnanny vermaakt uw kinderen met sjoelen, springtouwen, knutselen en kleuren. Voor ieder kind ligt er naar afloop een cadeautje klaar!

U kunt aanschuiven voor de brunch rond 11:00 en mee eten tot ongeveer 14:00. Het menu van onze Kerstbrunch kunt u hieronder inzien. Onderaan deze pagina kunt u reserveren voor de Kerstbrunch.

Kosten
Volwassenen € 31,50 p.p.
Kinderen 6 t/m 12 jaar € 12,00 p.p.
Kinderen t/m 5 jaar gratis

 

 

Reserveren!

Hoe heeft u ons gevonden?
Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

Door op de 'verzend' knop te drukken, gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Welderen (Verplicht)