Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Kerstbrunchen op Landgoed Welderen

Kom je ook gezellig brunchen met Kerst?

 

Geniet met je familie of vrienden van een heerlijke Kerstbrunch op Tweede Kerstdag in het restaurant van Landgoed Welderen! In de magische decembermaand wordt Landgoed Welderen volledig omgetoverd tot een feestelijke eetgelegenheid met een fijne Kerstsfeer.
Samen met je gezelschap kun je genieten van de brunch die wij met zorg voor je hebben bereid zodat je een fantastische Tweede Kerstdag beleeft.

Je word ontvangen met een heerlijk aperitief waarop aansluitend een uitgebreid brunchbuffet met koude en warme gerechten volgt. Ter afsluiting van de brunch bieden wij je ook nog een dessert buffet.

Voor de kinderen zijn er tijdens de brunch speciale activiteiten, zodat ook zij zich niet hoeven te vervelen. Onze Kerstnanny vermaakt je kinderen met sjoelen, springtouwen, knutselen en kleuren. Voor ieder kind ligt er naar afloop een cadeautje klaar!

Je kunt aanschuiven voor de brunch rond 11:00 en mee eten tot ongeveer 14:00. Het menu van onze Kerstbrunch kun je hieronder inzien. Onderaan deze pagina kun je reserveren voor de Kerstbrunch.

Kosten
Volwassenen € 31,50 p.p.
Kinderen 6 t/m 12 jaar € 12,00 p.p.
Kinderen t/m 5 jaar gratis

 

 

Reserveren!

Hoe heb je ons gevonden?
Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Welderen (Verplicht)