Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Sinds 1 juli een nieuwe fysiotherapiepraktijk op Landgoed Welderen

Beste leden van Landgoed Welderen,

Graag willen wij ons voorstellen aan jullie. Wij zijn de nieuwe fysiotherapiepraktijk golfclub Welderen. Wij hebben het stokje overgenomen van collega Sanne Wolffenbuttel. We willen haar graag bedanken voor haar tijd en inspanning de afgelopen jaren en haar heel veel succes in de toekomst wensen.

Het motto van onze praktijk is ‘goede zorg met een glimlach op ons gezicht’. Wij hechten veel waarde aan klantvriendelijkheid, kwalitatief fysiotherapeutische zorg en laagdrempeligheid. Wij zijn vijf jaar geleden begonnen in onze praktijk in Rheden. In december zijn wij, voor het vijfde jaar op rij, door de klant uitgeroepen tot de beste praktijk van de regio. Wij zijn hier ontzettend trots op en hopen dit voort te mogen zetten in Elst. Vanaf 1 Juli staat onze fysiotherapeute Samantha Liet voor u klaar om u van uw blessures en klachten af te helpen.

Naast de fysiotherapie voor jullie als leden van de golfclub zijn wij als praktijk ook toegankelijk voor mensen uit Elst, Arnhem, Driel en omgeving.

 

Hoi Allemaal,

Mijn naam is Samantha Liet, ik ben 32 jaar jong en ik ben woonachtig in Rheden.

Ik heb mijn diploma fysiotherapie ruim 8 jaar geleden behaald in Nijmegen en sindsdien ben ik dit mooie beroep aan het uitoefenen.

Mensen helpen, blij maken en kunnen laten doen wat ze graag willen doen is waar ik voor sta. Hoe mooi is het om jullie weer te zien genieten op de golfbaan nadat we die vervelende blessure hebben laten verdwijnen!

Ik heb mijn ervaring breed opgebouwd, van sporters tot dementerende ouderen en van verstuikte enkels tot nekklachten, u kunt echt voor bijna alles bij mij terecht.

Ik ben erg blij om te zeggen dat ik vanaf 1 juli de fysiotherapeut ben op deze mooie club en ik heb heel veel zin om hier te gaan werken!

 

Ik ben op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag aanwezig op de club.

U kunt onze praktijk en Samantha bereiken via:

telefoonnummer: 0481-700226

mail: Samantha@onzefysio.nl

Of kom  even langs voor een praatje, advies of het maken van een afspraak.

 

Sportieve groeten en tot ziens op de club!