Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

restaurant manager / fulltime

restaurant manager (fulltime)

Niets is leuker dan een baan in de horeca. Op Landgoed Welderen is geen dag hetzelfde en dat maakt het dat een baan als Restaurant Manager zulke afwisselende werkzaamheden met zich meebrengt. Sommige dagen ben je volledig in de ban van een grote golfwedstrijd waarbij gasten zowel ontvangst met koffie krijgen, catering ín de baan, een borrel en een driegangendiner na afloop. Andere dagen zit het terras vol met golfers, wandelaars en fietsers en zit er een zakelijke partij in de vergaderzaal. Een groot deel van onze restaurantbezoekers bestaat uit onze eigen leden, al snel genoeg weet je wie altijd twee zoetjes bij de koffie wilt en wie er altijd graag ijs in zijn wijn wilt.

Als Restaurant Manager geef je leiding aan een team van 10-15 personen waarbij jij het 1e aanspreekpunt bent voor je directe collega’s.
Horeca is jouw vak en je vindt het leuk om jouw enthouasiasme over te brengen op je gasten en je collega’s.
Je coordineert alle werkzaamheden m.b.t. het bedienen van onze gasten in het restaurant en zorgt ervoor dat de afdeling op rolletjes loopt.
Je bent verantwoordelijk voor het maken van het rooster (via het programma Shiftbase), kas- en urenregistratie, de arbeidsproductiviteit, de inkopen, stimulatie van verkoopacties en het behalen van budgetten. 

Ben je op zoek naar een nieuwe baan met verantwoordelijkheid en voldoende afwisseling  en alleen maar gezellige collega’s? Dit is je kans!

De details

 – We zijn per direct op zoek: je kan dus snel aan de slag 
– Het betreft een fulltime functie waarbij je in de zomer meer werkt dan in de winter.
– Je rapporteert aan de manager
– We werken conform golf CAO
– Je komt te werken in een gezellig team met de 80/20 regel: 80% hard werken – 20% gezelligheid

De extra’s

 – Bovenop je loon krijg je fooi! Mooi meegenomen toch?
– Je mag mee doen aan de golflessen voor personeel
– Gezellige naborrels en een hecht team
– We zijn de hele dag, 7 dagen in de week, geopend. Je bent dus flexibel in je uren
– We zijn geen kroeg en jij kan vaak gewoon redelijk op tijd weer naar huis
– Je komt te werken op een geweldig mooie werkplek

Wat we van je vragen

 – Je bent flexibel beschikbaar en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
– Je snapt wanneer je gas moet geven en er hard gewerkt moet worden
– Je weet een goed team om je heen te bouwen en te blijven motiveren
– Je bent klantvriendelijk en houdt de wens van de klant altijd centraal
– Je bent zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar
– Minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende in de horeca is een pré
– 2 dagen meedraaien behoort tot de sollicitatieprocedure

Solliciteren?

 Interesse? Mail snel je CV en motivatiebrief naar k.arns@welderen.nl t.a.v. Kim Arns