Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Zakelijk golfen

Businessleden

Business en leisure combineren kent veel voordelen. Je kunt gemakkelijk tijdens een ronde golf, netwerken in een ontspannen sfeer.

De Landgoed Golfbanen draagt het bedrijfsleven graag een warm hart toe. Wij bieden je een businesslidmaatschap waarbij golfen en zaken al snel samengaan. Tevens bied de golfbaan je uitstekende faciliteiten voor bijvoorbeeld vergaderingen, seminars, presentaties en zakenlunches en -diners.

Eens per maand word er voor je een businessdag georganiseerd, op zowel Landgoed Welderen als Landgoed Bleijenbeek. Je speelt deze dag een gezellige wedstrijd met na afloop een gezellig diner. Uiteraard ben je vrij om aan te sluiten bij deze dagen, of je eigen golfdagen te organiseren.

De businessclubs van Golfbaan Landgoed Welderen en Golfbaan Landgoed Bleijenbeek zijn sinds een aantal jaar verenigd tot één businessclub. Hierdoor hebben wij op dit moment een businessclub van ongeveer 140 bedrijven die constant opzoek zijn naar nieuwe contacten om hun netwerk verbreden.

Wil je meer informatie over alle voordelen van het businesslidmaatschap en de kosten die dit lidmaatschap bedraagt? In dit bestand vind je alle informatie.

Data businessclub wedstrijden 2018

24/01 – Golf in the dark
16/03 – Businesswedstrijd Bleijenbeek
06/04 – Businesswedstrijd Welderen
04/05 – Businesswedstrijd Bleijenbeek (gesponsord door Bureau Vet)
08/06 – Businesswedstrijd Welderen (gesponsord door Kien)
06/07 – Businesswedstrijd Welderen (trofeewedstrijd gesponsord door de Landgoed Golfbanen)
17/08 – Businesswedstrijd Bleijenbeek
21/09 – Businesswedstrijd Welderen
12-10 – Businesswedstrijd Bleijenbeek

Ik help je graag! Neem contact met mij op via:

0481-376591 of via k.arns@welderen.nl

Graag tot snel, groet Kim

Jouw mening is goud waard!

|  

Enquête

 

Jouw mening is goud waard. En daarom zouden we het waarderen als je 10 minuutjes de tijd wilt nemen om deze enquête in te vullen en ons voor volgend jaar op weg te helpen.

Onder de deelnemers van de enquête verloten we een cadeaubon.

Alvast bedankt!

Klik hier om de enquête in te vullen