Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Zomerinlooplessen

schrijf je nu in voor de zomerinlooplessen en start 1 juni!

Zomerinlooplessen

Na het succes van de Winterinlooplessen van de afgelopen jaren gaan we starten met Zomerinlooplessen. In de winter is er weinig tijd voor kort spel trainingen en juist nu in de zomer hebben we daar wel tijd voor. 60% het golfspel bestaat uit het korte spel. Na de weken dat we niet op de golfbaan zijn geweest is dit de ultieme gelegenheid om deze zomer je spel naar een hoger niveau te tillen.

Inhoud Zomerinlooplessen

De zomerinlooplessen worden gegeven van juni tot en met september en je kunt elke week aan maximaal 2 lessen deelnemen. De lessen worden op verschillende dagen en tijden gegeven, ook in de avonduren en in het weekend. Er wordt onderscheid gemaakt tussen handicap 0-36 en handicap boven de 36.

Schrijf je nu in voor de Zomerinlooplessen en start 1 juni!

Direct aanmelden!

Prijs

200,-

De zomerinlooplessen duren 4 maanden van juni tot en met september.

Je kunt je maximaal 2 keer per week inschrijven

Heb je geen eigen golfset?

Dan kan je deze huren bij de golfshop van GolfCompany. Deze kan je via ons reserveren, zodat deze op de startdatum van de cursus voor je klaar staat bij ons. De huur van de set bedraagt € 50 en een borg van € 200 ontvang je terug na het inleveren van de set na afloop van het arrangement. Er zijn dan ook mogelijkheden om sets aan te schaffen via GolfCompany.

Lukt het niet om je in te schrijven via de online lesagenda? Bel ons via 0481 376591 en wij plannen je in!

Inschrijven!