Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Zilveren bespreking

GastsprekersInschrijven

ZILVEREN BESPREKING

 

Op 25 februari zien we je graag terug tijdens deze jubileum avond

Prangende vragen over je eetgewoontes, die ene lastige spier tijdens het golfen of hoe je je optimaal kan concentreren? Bewaar al deze vragen en stel ze op 25 februari. Er worden door drie verschillende goeroe’s op het gebied van voeding, beweging en mentale golf, workshops verzorgd waar jij bij kan zijn. Op een interactieve manier worden er onderwerpen aangesneden die deel uitmaken van je dagelijkse routine.

Programma

Va. 18:30 uur 
Ontvangst in het restaurant
19:00 uur
Start programma eerste ronde (45 min)
19:45 uur
Pauze
20:15 uur
Start tweede ronde (45 min)
21:00 uur
Einde tweede ronde

Naborrelen in het restaurant

Deelname bedraagt € 7,50 p.p. 

Esther van Kooi

Esther van Kooi

Presentatie over sportvoeding

In een ronde golf van 18 holes ben je al gauw vier uur of meer onderweg. Je wandelt dan zo’n 7 à 8 kilometer. Hierbij wordt de nodige energie verbruikt en daarnaast verlies je vocht. Wat kun je het beste voor, tijdens en na het golfen eten en drinken?

Ook wordt er besproken wat gezonde voeding is en worden er tips gegeven over hoe je een etiket kunt lezen in de supermarkt, om zo zelf verantwoorde keuzes te maken.

Graag zie ik jullie op 25 februari

Rogier Hoorn

Rogier Hoorn

Presentatie over mentaliteit

De inspirerende workshop Mentaal Presteren in Golf laat de golfer van elk niveau kennis maken met de meest voorkomende mentale uitdagingen in golf. Hoe leer je die mentale zaken in je spel herkennen en welke vaardigheden pas je toe om ze aan te kunnen? En hoe ga je om met spanning en concentratieverlies? Aan de hand van voorbeelden en oefeningen worden de deelnemers bewust van hun eigen mentale aandachtspunten en krijgen zij handvatten om deze in de winterperiode te verbeteren zodat zij klaar zijn voor het nieuwe seizoen.

Sanne Wolffenbuttel

Sanne Wolffenbuttel

Presentatie over fitness & golf

Golf is fysiek belastender voor je lichaam dan de meeste mensen denken. Het Titleist Performance Institute heeft daarom speciaal opleidingen voor golffysiotherapeuten en golfpro’s. Deze opleiding heeft Sanne Wolffenbuttel (golffysiotherapeute) met succes en veel plezier afgerond en geeft al een aantal jaren golffitness.

Ben jij benieuwd hoe je (golf)blessures kunt voorkomen? Of welke oefeningen je kan gebruiken om golfspecifiek sterker/leniger te worden?

Schrijf je dan in voor de workshop en dan zie ik je 25 februari!

SCHRIJF JE IN!

Let op: inschrijven kan tot 19 februari

 

 

In de eerste ronde wil ik graag naar:
Sanne WolffenbuttelEsther van KooiRogier Hoorn

In de tweede ronde wil ik graag naar:
Sanne WolffenbuttelEsther van KooiRogier Hoorn