Winter inlooplessen 2017/2018

Golflessen volgen deze winter? Ook dit seizoen kunt u zich inschrijven voor de inlooplessen bij een van onze golfprofessionals. De inlooplessen worden gegeven in groepsverband en staan open voor iedereen. U kunt zich dus gewoon opgeven! Voor de inlooplessen zijn de gehele winterperiode vaste lesdagen en tijden gereserveerd waar u zich voor in kunt schrijven. De data en tijden zijn onderaan deze pagina te vinden.

U kunt voor 210 euro de gehele winterperiode (van 1 november tot en met 31 maart) deelnemen aan alle inlooplessen die worden georganiseerd, met een max van 3 lessen per week. Er wordt gewerkt met groepen van maximaal 7 personen per professional. Driving range ballen zijn tijdens de inlooplessen inbegrepen. De lessen worden gegeven in twee categorieën op basis van uw handicap. De categorieën staan aangegeven in de lesagenda.

U kunt zich aanmelden voor de lessen bij onze receptie of via onderstaand inschrijfformulier. Na betaling ontvangt u in november een label voor aan uw golftas, waarmee u gedurende de periode toegang krijgt tot de inlooplessen. Na aanmelding kunt u zich vanaf 2 weken voorafgaand aan de lessen inschrijven via onze online lesagenda. Hiervoor geldt uiteraard vol=vol. Bij grote belangstelling zal het aantal lesmomenten worden uitgebreid.

Senioren winter inlooplessen

Tevens hebben wij dit jaar ook speciaal weer winter inlooplessen voor senioren. Voor deze inlooplessen gelden dezelfde voorwaarden en procedures als boven vermeld. Echter spelen senioren de gehele winterperiode mee voor maar 185 euro! De inlooplessen zijn via de online lesagenda te boeken.

Wij rekenen dit jaar weer op een grote opkomst en willen er samen met u voor zorgen, dat er ook deze winter weer op een leuke manier aan het spelniveau wordt gewerkt.


Klik hier voor de lesdata en tijden voor groep 1 – handicap 0 tot 36
Klik hier voor de lesdata en tijden voor groep 2 – handicap 37 en hoger
Klik hier voor de lesdata en tijden voor groep 3 – senioren

 

Aanbieding

Wilt u naast het volgen van onze inlooplessen, óók genieten van onbeperkt speelrecht deze winter op zowel Landgoed Bleijenbeek als Landgoed Welderen? Dan betaalt u in totaal €299,00 euro voor uw winterspeelrecht én de winterinlooplessen!

Aanmelden!

Post expires at 12:19pm on Tuesday January 30th, 2018