Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Sportieve uitjes

Ben je op zoek naar de perfecte sportieve bezigheid voor jou, je familie, vrienden of collega’s? Op Landgoed Welderen hebben we een breed scala aan sportieve uitjes voor jou om van te genieten. Bij Landgoed Welderen staat sportiviteit, gezelligheid en uitdaging centraal binnen de golfuitjes die wij je kunnen bieden.

Onze golfuitjes zijn zowel voor de golfer als voor de niet-golfer interessant. Zo kunt je je familie eens meenemen naar de baan of een gezellig dagje weg organiseren voor je golf-vrienden. Tevens zijn onze sportieve uitjes ook een fantastische activiteit wanneer je op zoek bent naar ideeën voor jouw personeelsuitje! Kortom: alles is mogelijk en golfen kan voor iedereen leuk zijn! Uiteraard is een combinatie van golf en een bezoek aan het restaurant altijd mogelijk.

Onderstaand vind je de sportieve uitjes die wij aanbieden, om je te inspireren voor jouw dagje uit. Wanneer je vragen hebt over een van onderstaande opties, of wanneer je iets anders in gedachten hebt kun je altijd contact met ons opnemen door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen om de opties te bespreken! Tevens kun je bellen via 0481-376591.

Clinic

Een golfclinic is een leuke, leerzame manier om kennis te maken met de golfsport voor zowel individuen, bedrijven en groepen. Bij een golfclinic begin je met een instructie- en oefensessie die gegeven wordt door een van onze golfprofessionals. Onze clinics worden gegeven op één van de mooiste golfbanen van Nederland met vele oefenmogelijkheden gelegen in het groene hart van de Betuwe.

Deze activiteit wordt gegeven door onze golfprofessionals en wij houden graag rekening met jouw wensen, zodat het voor iedereen een geslaagde activiteit zal zijn. Als onderdeel van onze golfclinics organiseren wij ook regelmatig wedstrijden met andere deelnemers van de clinics. Deze wedstrijden vinden plaats op de Pitch- en Puttbaan, de 9 holes Par 3-4 baan of de 18 holes Championship Course. Uiteraard sta je hierbij ook onder begeleiding van de golfprofessional.

Golfclinics worden op maat gemaakt en ingericht naar jouw wens. Uiteraard kun je jouw golfclinic ook combineren met een bezoekje aan het restaurant.

Ontdek de programma’s en de prijzen

Golfdag

Wil je samen met jouw gezelschap een dag besteden op onze golfbaan? Samen met jou en onze golfprofessionals organiseren we een golfdag die volledig voldoet aan jouw wensen. Het organiseren van een golfdag op de golfbaan is zowel leuk voor de golfer als voor de niet-golfer. Denk aan bijvoorbeeld een gezellige dag op de kleine of grote baan, met na afloop een prijsuitreiking en diner in het restaurant. Of denk aan een shotgun wedstrijd met baancatering, of een grote ronde golf onder begeleiding van onze golfprofessionals.

De invulling van een golfdag op Landgoed Welderen wordt in samenwerking met onze professionals en jou verzorgd. Zo kunnen wij je voorzien van een dagprogramma op maat, die je samen met je relaties, vrienden of familie kunt volgen. Met een golfdag als deze blijf je de hele dag sportief en actief bezig: een perfect dagje uit dus!

Golfdagen worden op maat samengesteld. Je kunt via onderstaand contactformulier contact met ons opnemen om een golfdag te organiseren met onze golfprofessionals. Tevens kun je telefonisch contact opnemen via 0481-376591.

Golfen en klimmen

De golfsport combineren met een volledig andere, sportieve activiteit? In samenwerking met een externe partij bieden wij je een divers programma met sportieve activiteiten die voor iedereen leuk zijn!

Allereerst zul je op de evenementenlocatie van een externe locatie ontvangen worden door ervaren instructeurs die met jou richting klimpark lopen. Op twee verschillende hoogtes overwin je verschillende hindernissen. Wie de top heeft bereikt vliegt met de zipline meters over het water.
Hierna volg je op Landgoed Welderen een leuke en diverse golfclinic waarin je de basis van de golfsport leert samen met je vrienden, collega’s of familie.

Programma overzicht

  • Klimmen, klauteren en zippen op een laag en hoog parcours (2 uur) op locatie
  • Golfclinic (2 uur) op Golfbaan Landgoed Welderen
  • Tijdsduur totale programma, inclusief ontvangst en reistijd: 5,5 uur

Bij interesse kunt je contact opnemen met Landgoed Welderen via onderstaand contactformulier of telefonisch 
via 0481-376591.

Schapendrijven

Op zoek naar een andere leuke en originele sportieve bezigheid voor je familie, vrienden of jouw collega’s? Schapendrijven is een unieke en ludieke teambuildingsactiviteit, lekker buiten in de natuur. Op Landgoed Welderen kun je deze workshop schapendrijven volgen. Kies voor ontvangst op locatie of bij Landgoed Welderen waarna jou een korte workshop schapendrijven zult volgen. Achteraf kun je heerlijk naborrelen of een lekker hapje blijven eten. Je kunt de cursus volgen met kleine of grote groepen en is een fantastische activiteit voor zowel familie- als personeelsuitjes.

Bij interesse kun je contact opnemen met Landgoed Welderen via onderstaand contactformulier of telefonisch contact opnemen via 0481-376591.

Golfen en quad rijden

Bent je op zoek naar een uitdagende, spannende en leuke activiteit voor jouw gezelschap? Combineer een golfclinic bij Landgoed Welderen met een avontuurlijke tocht waarbij je kunt quad rijden in de omgeving!

Voorbeeld programma 

13:00 uur Aankomst op een externe evenementenlocatie 
13:30 uur Quadrijden; snelheid en behendigheid 1 uur
14:30 – 15:00 uur Op eigen vervoer naar Landgoed Welderen
15:00 uur aankomst op Landgoed Welderen
15:30 uur Golfclinic van 2 uur
17:30 uur einde activiteiten 

Bij interesse kun je altijd contact opnemen met Landgoed Welderen via onderstaand contactformulier of telefonisch contact opnemen via 0481-376591. 

 

Overige

Uiteraard zijn er op Golfbaan Landgoed Welderen een groot aantal mogelijkheden om jouw dag een sportieve invulling te geven. Mocht je een vraag hebben over een van de bovengenoemde activiteiten of heb je een voorstel van een activiteit voor u en jouw partij? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het personeel van Golfbaan Landgoed Welderen. Zo kunnen we samen met jou, een prachtige invulling aan je dag geven, volledig naar wens!

 

Ik help JE graag! Neem contact met mij op via:

0481-376591 of m.hendriks@welderen.nl of door middel van onderstaand contactformulier

Graag tot snel, groet Marieke

Afspraak maken voor een sportief uitje

12 + 2 =