Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Onze golfprofessionals

Arno Hofstede

Tijdens mijn actieve voetbalperiode ben ik besmet geraakt met het golfvirus. Jaren ben ik lid geweest van Golfclub Welderen, waar ik veel wedstrijden en competitie heb gespeeld.  Vanaf 2005 heb ik de opleiding voor golfprofessional gevolgd en heb met succes de PGA, B en A afgerond. Ook ben ik gecertificeerd TPI level 1.

De afgelopen 12 jaar heb ik gewerkt bij golfbaan landgoed Welderen en golfbaan landgoed Bleijenbeek .

Mijn uitdaging is altijd het beste uit mijn lesklanten te halen voor zover dit fysiek haalbaar is. Het streven is plezier in golf hebben en behouden. Graag zie ik je binnenkort op de mat of elders op de golfbaan!

06-43782677
a.hofstede@welderen.nl

Lesagenda

Manager Golfscholen

Henk Timmer

Mijn naam is Henk Timmer en ik ben al 38 jaar bezig om een ieder zo goed mogelijk te helpen met de ontwikkeling van zijn of haar golfspel.

Daar zijn een aantal zaken voor nodig zoals goede fundamenten, weten hoe te trainen en op basis van fysieke kenmerken de juiste keuze om je swingbeweging te maken.

Ik wil je hierbij graag helpen en bovenal eens kennis met je te maken.
De ervaring die ik heb opgebouwd is mede te danken aan regelmatige bijscholingen in  Amerika. Daarnaast heb ik de NGF jeugd uit Brabant, Limburg en Zeeland getraind, een leerlinge naar de Europese Tour gebracht en begeleid en 15 professionals opgeleid.

En natuurlijk alle uren die ik met mijn leerlingen heb mogen delen.
Ik hoop je snel te ontmoeten.

06-18555552
h.timmer@welderen.nl

Lesagenda

Hessel Bosman

Mijn naam is Hessel Bosman en ik ben sinds september 2008 werkzaam op golfbaan Landgoed Welderen. Golfen is een pracht sport en een uitdagend spel, golfers van alle leeftijden en niveaus beter maken is een uitdaging en geeft een voldaan gevoel! Het buiten lesgeven in alle seizoenen is erg afwisselend, vol in de zon of met een muts op in de winter! Golfbaan Landgoed Welderen is een prima plek om golfers les te geven en zich zelf zien te verbeteren.

06-51917830
h.bosman@welderen.nl

Lesagenda