gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-96116149-1');
Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Onze golfprofessionals

Arno Hofstede

Tijdens mijn actieve voetbalperiode ben ik besmet geraakt met het golfvirus. Jaren ben ik lid geweest van Golfclub Welderen, waar ik veel wedstrijden en competitie heb gespeeld.  Vanaf 2005 heb ik de opleiding voor golfprofessional gevolgd en heb met succes de PGA, B en A afgerond. Ook ben ik gecertificeerd TPI level 1.

De afgelopen 12 jaar heb ik gewerkt bij golfbaan landgoed Welderen en golfbaan landgoed Bleijenbeek .

Mijn uitdaging is altijd het beste uit mijn lesklanten te halen voor zover dit fysiek haalbaar is. Het streven is plezier in golf hebben en behouden. Graag zie ik je binnenkort op de mat of elders op de golfbaan!

06-43782677
a.hofstede@welderen.nl

Lesagenda

Manager Golfscholen

Sander Prinsen

 

Na mijn CIOS opleiding in de begin jaren ‘90 ben ik gedurende de dienstplicht periode in contact gekomen met de golfsport. Ik ben eigenlijk meteen verliefd geworden op deze mooie sport en heb het sindsdien niet meer los kunnen laten.

Na het behalen van mijn PGA – B en A licentie nu alweer zo’n 25 jaar bezig om golfspelers op verschillend niveau te ondersteunen hun spelplezier en techniek te verbeteren.

Ook ben ik zelf een fervent sporter; golf, windsurfen en fietsen vind ik heerlijk om te doen.

Mijn motto luidt dan ook;

Doe wat je moet doen en geniet ervan.

 

Groet,

Sander

06-51917830
s.prinsen@welderen.nl

Lesagenda

Hessel Bosman

Mijn naam is Hessel Bosman en ik ben sinds september 2008 werkzaam op golfbaan Landgoed Welderen. Golfen is een pracht sport en een uitdagend spel, golfers van alle leeftijden en niveaus beter maken is een uitdaging en geeft een voldaan gevoel! Het buiten lesgeven in alle seizoenen is erg afwisselend, vol in de zon of met een muts op in de winter! Golfbaan Landgoed Welderen is een prima plek om golfers les te geven en zich zelf zien te verbeteren.

06-51917830
h.bosman@welderen.nl

Lesagenda