gtag('config', 'UA-96116149-1');
Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

22-11 Briljante Bokbierborrel

Deze jubileum activiteit is voor iedereen (18+) die wel houdt van een gezellig borrelmomentje. Neem je golfmaatje, buurvrouw of gezin mee om samen je smaak pupillen uit te dagen en te kijken hoeveel jullie weten van bokbier. Deze activiteit vindt plaats in de avond.

27-10 Slotinvitatie wedstrijd

De jaarlijkse afsluitende wedstrijd van oktober waar leden een invité mee mogen nemen om te spelen en vervolgens samen te dineren. Het betreft dan een shotgun wedstrijd over de hele baan.

Geen lid maar wil je wel graag meespelen? Trek dan een lid aan zijn of haar mouw of word gewoon lid van onze baan!

02-11 Silver and Scary Halloween wedstrijd

Na het huiveringwekkende succes van vorig jaar waarbij alle deelnemers verkleed kwamen en enorm verlicht, wordt deze formule ook dit jaar weer ingezet. Met behulp van de meest spannende Halloween groep uit Doornenburg wordt de golfbaan weer omgetoverd tot een spannende plaats waar er wordt gegolfd en gegriezeld. Opgeven kan t.z.t. via E-Golf.

25-11 Sparkling Swing

Als het swingen je na de vorige twee inloop-avonden nog niet zo goed is afgegaan is dit je laatste kans dit jaar om hier nog verandering in te brengen. De muziek wordt aangepast aan de tijd van het jaar evenals het drankje. De golfpro’s staan voor je klaar om je ook tijdens deze koudere dagen verder te helpen.

Voor wie: Iedereen
Hoelaat: 19:00-21:00 uur
Waar: Driving Range

Inclusief oefenballen, trips en tricks, plus een drankje!

31-12 Silvester prijsuitreiking Zilveren Koe

Het hele jaar door heb je je golfmaten kunnen nomineren voor verschillende categorieën. Nu kunnen we eindelijk bekend maken wie er dan die felbegeerde zilveren koeien prijzen heeft gewonnen! Kom je ook langs om onder het genot van een oliebol het jaar nog eens te evalueren en te klappen voor onze winnende leden?

Graag tot dan!

IEDERE 25’STE VAN DE MAAND

 

Kosten greenfee’s voor de Championship Course maar € 25,00!

Niet geldig i.c.m. andere acties/kortingsafspraken/arrangementen en niet geldig voor groepsreserveringen vanaf 12 personen.

Jubileumverkiezing van deze maand

 

Genietende gangmaker

Wie geniet er het meest van hole 19?

 

Klik hier voor de genomineerden van de vorige maanden