Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

We bestaan 25 jaar!

JaarplanningMaandverkiezing

6-01 Nieuwjaarsreceptie

Hét moment van de aftrap van het jubileumjaar waarin we samen met jullie willen vieren dat we al 25 jaar bestaan. Gehuld in je mooiste zilveren outfit, een sprankelend drankje in je hand naast je golfmaatjes en samen met de club, presenteren we onze jaarplanning. 

 

Overige informatie

Tot 25 januari kan je iemand nomineren voor de titel : De bikkel van Januari. Dit kan vanaf 7 januari bij de receptie of via het inschrijfformulier op de website. 

 

25 -01 Sparkling Swing

Zo mooi een swing maken dat het sterretjes regent!

Tijdens deze avond van 19:00 tot 21:00 uur kan je aanschuiven op en rondom de driving range waar de pro’s iedereen voorzien van tips en tricks. Dit is voor leden én niet-leden. Onder het genot van een drankje en wat swingende muziek, wordt er gewerkt aan het perfectioneren van je swing, pitch of chip. Wil je deze glinsterende avond bijwonen, dat kan! Deelname is gratis en je kan gewoon langskomen! Zien we je dan?

Wat : Inloopavond driving range
Wie : Iedereen
Tijden : 19:00-21:00 uur
Inbegrepen : Drankje en motiverende muziek
Incl. oefenballen en tips van Henk en Arno

25-02 Zilveren bespreking

De uitnodiging voor deze activiteit volgt nog via de nieuwsbrief. Om toch vast een tipje van de sluier te lichten kunnen wij vast verklappen dat het draait om het vergaren van kennis op het gebied van gezondheid, sport en golf. In de vorm van verschillende seminars door bekende sprekers behandelen we meerdere onderwerpen die jullie golfers bezighouden. Blok de avond vast in je agenda want dan gaat het gebeuren!

25-03 Shiny actie

Op de dag zelf wordt er om 9:00 uur bekend gemaakt wat deze spannende actie precies inhoud. Hou hiervoor de site in de gaten en kom vooral langs.

22-04 Vink Bokaal

Traditiegetrouw vindt op tweede Paasdag de Vink Bokaal wedstrijd plaats. Informatie volgt via E-Golf.

25-05 Glansrijke Gasten

Iedereen die ooit maar een voet heeft gezet op Welderen, de baan heeft ontworpen, helpen opbouwen en gesteund tot nu toe, willen wij bedanken. Ter ere van iedereen organiseren wij een receptie waarbij ook oud-leden, pro’s, NGF-bestuur en de burgemeester van Elst welkom zijn. Kom jij ook?

De receptie vindt plaats aan het einde van de middag. Uitnodiging volgt via de nieuwsbrief! 

 

08-06 t/m 15-06 Jubileum Ledenweek

Zoals ieder jaar organiseert de club voor al haar leden een week vol wedstrijden, activiteiten en gezelligheid. Inschrijven kan via E-Golf en meer informatie is ook te vinden op de nieuwe website van de club. (link volgt wanneer de nieuwe site is gepresenteerd) 

07-07 Verzilverd talent

Omdat Welderen dit jaar 25 jaar bestaat moet er ook wel een golfactiviteit aan deze dag gekoppeld worden die in het thema staat van de hoeveelheid jaren die deze baan al bestaat. De golfclub wijdt hier een dag aan en meer informatie volgt. Wat we vast kunnen verklappen is dat je hiervoor je golfstokken nodig hebt en je zondagse golfoutfit.

25-08 Sparkling Swing

Net zoals januari is dit weer een inloopavond op de Drivingrange waar de golfprofessionals je voorzien van tips en tricks op basis van je golfspel. Dit gaat gepaard met een swingende muziek en wat te drinken.

Voor wie: Iedereen
Tijd: 19:00-21:00 uur
Waar: Op en rondom de Driving Range
Kosten: Een cadeau van ons aan jou

Zien we je dan? Opgeven is niet nodig, we zien je graag verschijnen!

01-09 Vrijwilligerswedstrijd

De naam spreekt in dit geval voor zich. Alle vrijwilligers die ervoor zorgen dat de baan ‘draaiende’ wordt gehouden komen samen op deze dag. Ze spelen dan een wedstrijd en genieten van het samenzijn. Meer informatie volgt via de club.

25-10 Briljante Bokbierborrel

Deze jubileum activiteit is voor iedereen (18+) die wel houdt van een gezellig borrelmomentje. Neem je golfmaatje, buurvrouw of gezin mee om samen je smaak pupillen uit te dagen en te kijken hoeveel jullie weten van bokbier. Deze activiteit vindt plaats in de avond.

27-10 Slotinvitatie wedstrijd

De jaarlijkse afsluitende wedstrijd van oktober waar leden een invité mee mogen nemen om te spelen en vervolgens samen te dineren. Het betreft dan een shotgun wedstrijd over de hele baan.

Geen lid maar wil je wel graag meespelen? Trek dan een lid aan zijn of haar mouw of word gewoon lid van onze baan!

02-11 Silver and Scary Halloween wedstrijd

Na het huiveringwekkende succes van vorig jaar waarbij alle deelnemers verkleed kwamen en enorm verlicht, wordt deze formule ook dit jaar weer ingezet. Met behulp van de meest spannende Halloween groep uit Doornenburg wordt de golfbaan weer omgetoverd tot een spannende plaats waar er wordt gegolfd en gegriezeld. Opgeven kan t.z.t. via E-Golf.

25-11 Sparkling Swing

Als het swingen je na de vorige twee inloop-avonden nog niet zo goed is afgegaan is dit je laatste kans dit jaar om hier nog verandering in te brengen. De muziek wordt aangepast aan de tijd van het jaar evenals het drankje. De golfpro’s staan voor je klaar om je ook tijdens deze koudere dagen verder te helpen.

Voor wie: Iedereen
Hoelaat: 19:00-21:00 uur
Waar: Driving Range

Inclusief oefenballen, trips en tricks, plus een drankje!

31-12 Silvester prijsuitreiking Zilveren Koe

Het hele jaar door heb je je golfmaten kunnen nomineren voor verschillende categorieën. Nu kunnen we eindelijk bekend maken wie er dan die felbegeerde zilveren koeien prijzen heeft gewonnen! Kom je ook langs om onder het genot van een oliebol het jaar nog eens te evalueren en te klappen voor onze winnende leden?

Graag tot dan!

IEDERE 25’STE VAN DE MAAND

 

Kosten greenfee’s voor de Championship Course maar € 25,00!

Niet geldig i.c.m. andere acties/kortingsafspraken/arrangementen en niet geldig voor groepsreserveringen vanaf 12 personen.

Jubileumverkiezing van deze maand

 

Wie is de bikkel van januari?