Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

VOL! - Open curling kampioenschap 2018 - VOL!

Open curling kampioenschap 2018

Update 3.12.2018 : Helaas zitten alle avonden vol. Er kan niet meer aangemeld worden voor het curlen, slechts voor de reservelijst. Publiek is er natuurlijk nooit genoeg, je bent van harte welkom om te komen aanmoedigen! 

Dit jaar zijn het 7 avonden waarop de ijskoude traditie met glijden en vegen, wordt voortgezet op het Winterfestijn in Elst. Golfbaan Landgoed Welderen verzorgt wederom in samenwerking met het Winterfestijn en HCOB de organisatie  en nodigt iedereen uit om hieraan deel te nemen.

De curlingwedstrijden vinden plaats op:

  • Zondag 16 december (vol)
  • Dinsdag 18 december (vol)
  • Vrijdag 21 december (vol) 
  • Donderdag 27 december (vol)
  • Zaterdag 29 december (vol)

Tijdens deze voorrondes kun je je kwalificeren voor de halve finale die gespeeld wordt op 3 januari. Wanneer je daar weer als winnaar uit de bus komt mag je meedoen op 5 januari met de finale.

De wedstrijden worden gespeeld van 19:00 uur tot 22:00 uur in teams van 3 tot maximaal 5 personen. Je kunt een team vormen met bijvoorbeeld collega’s, vrienden of familie.

Wij verzoeken je om uiterlijk 10 minuten van te voren aanwezig te zijn.Indien je niet op tijd aanwezig bent geldt diskwalificatie. Vanaf 18:30 uur word je ontvangen door de wedstrijd commissie in het Winterfestijn café naast de schaatsbaan.

Strijd jij mee om de felbegeerde titel Curling kampioen 2018/2019? Kosten voor deelname bedragen slechts € 15,00 per team. Ieder team kan zich maar 1  keer kan inschrijven om deel te nemen aan een voorronde. Vanwege veel animo. Teams die meerdere avonden willen spelen kunnen zich hiervoor opgeven maar komen op een reservelijst. Bij onvoldoende inschrijvingen of diskwalificatie voor een avond worden zij alsnog ingedeeld.

Let op zaterdag 5-1 is de finale houd er rekening mee dat je wellicht deze avond ook speelt.

Bekijk hier de spelregels van Curling

 

Aanmelden kan helaas niet meer. Voor meer informatie en vragen kan je mailen naar Sarah via s.peters@welderen.nl.