Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

Ontdek het plezier van een avondje Gelredome!

Maak uw avondje uit speciaal met het concertarrangement van Landgoed Welderen

Gratis parkeren – Gezellig dineren – vervoer van en naar het Gelredome 

Heeft u uw tickets voor het Gelredome al aangeschaft? Leuk! Als het grootste theater van Nederland, met veel optredens van bekende artiesten en prachtig georganiseerde evenementen beleeft u gegarandeerd een fantastische avond in Arnhem.

Vanuit Landgoed Welderen willen wij u graag helpen om uw avond memorabel te maken, en daarom bieden wij u graag een concert arrangement aan!

U kunt tijdens het evenement namelijk gratis parkeren op Landgoed Welderen (gelegen in Elst, ten zuiden van Arnhem) en een gezellig hapje eten voorafgaande aan de show in ons restaurant.

Als het grootste theater van Nederland brengt dit een hoop drukte met zich mee waardoor parkeren al snel een lange tijd in beslag kan nemen. Daarom bieden wij u ook graag vervoer aan vanaf Landgoed Welderen naar het concert in het Gelredome en weer terug!

Met ons concertarrangement willen wij u graag voorzien van een gezellig avondvullend programma én een gemakkelijkere (en goedkopere) reis naar het Gelredome voor een onvergetelijk uitje!

Wat is ons concertarrangement?

In ons Gelredome concertarrangement kunt u gebruik maken van de volgende zaken:

  • Veilig parkeren op ons parkeerterrein
  • Vooraf een heerlijk drie-gangen diner met uw vrienden, familie of relaties
  • Taxivervoer naar het evenement in het Gelredome tot voor de ingang (taxivervoer terug is op eigen gelegenheid)

 Voordelig geprijsd

  • vanaf 2 t/m 4 personen bedragen de kosten € 36,50 p.p.
  • Vanaf 5 personen bedragen de kosten € 31,00 p.p.

Het ontvangst is vier uur voorafgaand aan het concert op Landgoed Welderen waarna u kunt dineren van 16:00 tot 18:00. Hierna wordt u naar het Gelredome gebracht.

Klik hier voor de huidige menukaart

Aanmelden!

U kunt reserveren tot twee dagen voor de datum van het concert. Let op: het restaurant zit vol op 15 september tijdens het concert van Helene Fischer.

Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

Door op de 'verzend' knop te drukken, gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Welderen (Verplicht)