Landgoed Welderen: 0481-376591 / Restaurant: 0481 350 200 info@welderen.nl

"The real golf game everyone can play."

ArrangementenReserveren

FUNGOLF

GENIETEN VOOR IEDEREEN

EENVOUDIG EN VEILIG

BEDRIJFS- EN FAMILIEFEESTEN

VOOR JONG EN OUD

SupaGolf

SupaGolf is een ideale activiteit voor het gezin, voor een vrijgezellenfeest, als wijze van teambuilding, voor kinderfeestjes of andere groepsuitjes. En het mooiste is dat je kunt spelen zónder ervaring! In het kort is SupaGolf een moderne vorm van golf, die het voor een groot publiek mogelijk maakt om de unieke golfbeleving mee te maken. Deze vorm van golf is overgewaaid uit Australië en gebaseerd op het echte golfspel, maar dan met grotere golfclubs en grote, gekleurde, speciaal gefabriceerde kunststof golfballen. Hierdoor is het spel veel makkelijker gemaakt én dus voor velen ook leuker om te spelen. SupaGolf wordt gespeeld op de kleinere golfbanen van Landgoed Welderen. Op deze banen worden de 6, 9, 12 of 18 holes gespeeld met voor ieder groepje (2-5 spelers) een eigen tas/trolley met daarin de clubs. Een ronde op de Pitch- en Puttbaan neemt ca. 1,5 uur in beslag en op de 9 holes Par 3-4 baan ca. 2 uur. Iedereen krijgt een andere kleur bal. De ballen geven hetzelfde effect als echte golfballen, maar maken het voor iedereen makkelijk om het spel te spelen. Je houdt de score bij door middel van een eigen scoreblad.

Tarieven standaard arrangement

 

Pitch- en Puttbaan (6 holes)
Dagkaart volwassenen €   10,00 p.p.
Dagkaart kinderen €   5,00 p.p.

Combineren met The Golf Treasure Hunt

Tevens is SupaGolf ontzettend leuk om te combineren met The Golf Treasure Hunt, waarbij je met jouw vrienden, familie, kennissen of collega’s de baan op een andere manier leert kennen. Terwijl je onze 6 holes pitch & puttbaan loopt, speel je in verschillende teams van 4 tot 5 personen The Golf Treasure Hunt. Door leuke opdrachten te voltooien verzamel je hints en aanwijzingen bij elkaar die jou leiden naar de verstopte schatten op de golfbaan.

De opdrachten en aanwijzingen krijg je toegestuurd via een speciale app die je voor deze dag kan downloaden op je smartphone. Er is maar één telefoon nodig per groep.

Meer informatie? Kijk snel op de pagina van The Golf Treasure Hunt

Arrangementen

BASIS

Dagkaart Supagolf
€ 10,00 volwassenen
€   5,00 euro kinderen*

SUPA FUN

Dagkaart Supagolf
Drankje + lokale lekkernij
€ 15,50 volwassenen
€ 10,50 kinderen*

SUPA KINDERFEESTJE

Dagkaart Supagolf
Limonade + zakje chips
Friet met snack + Limonade
€ 12,50 kinderen*

SUPA BBQ

Dagkaart Supagolf
Drankje +lokale lekkernij
Barbecuebuffet na afloop**
€ 37,00 volwassenen
€ 22,00 kinderen*

 

*kinderen tot en met 12 jaar
**minimaal 30 personen

Reserveren

Hoe heb je ons gevonden?
Social mediaGoogleAdvertentie/flyerVia vrienden/bekendenAnders

Ja ik blijf graag op de hoogte van nieuws en aanbiedingen via de nieuwsbrief

Door op de 'verzend' knop te drukken, ga je ermee akkoord dat jouw persoonlijke gegevens worden verwerkt en gebruikt door Landgoed Welderen (Verplicht)

Jouw mening is goud waard!

|  

Enquête

 

Jouw mening is goud waard. En daarom zouden we het waarderen als je 10 minuutjes de tijd wilt nemen om deze enquête in te vullen en ons voor volgend jaar op weg te helpen.

Onder de deelnemers van de enquête verloten we een cadeaubon.

Alvast bedankt!

Klik hier om de enquête in te vullen