parkrestaurant lingezegen - landgoed welderen

Gezellig eten, drinken en borrelen

menukaartreserveren

Restaurant

Aan de rand van Golfbaan Welderen vindt u Parkrestaurant Lingezegen. Een kleinschalig, gemoedelijk restaurant, met een prachtig terras en uitzicht over de golfbaan. U kunt altijd in ons restaurant neerstrijken voor een heerlijke lunch, een borrelgarnituur of voor een hoofdgerecht. In de zomer biedt Parkrestaurant Lingezegen u een uitgebreide menu keuze, passend bij het seizoen, waarbij u kunt kiezen voor een snelle daghap, wanneer u iets minder tijd heeft, of een uitgebreid driegangenmenu voor een avondvullend programma.

Tevens is het restaurant beschikbaar als feestlocatie voor zowel grote als kleine partijen. Samen met het keukenteam kunnen we een prachtig feest voor u neerzetten inclusief buffet, een met u samengesteld menu of diverse borrelgarnituren.

Golfen en eten

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om na een sportieve dag op de golfbaan plaats te nemen in ons restaurant om een gezellig hapje te eten met uw medespelers. Een etentje in het restaurant geeft u net dat éxtra beetje gezelligheid en maakt uw dagje uit helemaal compleet. Een dagje ‘golfen en eten’ is bij Golfbaan Landgoed Welderen makkelijk te combineren door het aantal diverse golf-arrangementen die wij u kunnen bieden. De arrangementen van Golfbaan Welderen kunt u via onderstaande link bekijken.

Catering

Parkrestaurant Lingezegen is een veelzijdig restaurant met een ervaren team van koks en bediening. Met veel ervaring als feest- en evenementenlocatie kunnen wij u ook diverse mogelijkheden voor cateringprojecten bieden. Tevens kunnen wij u ook voorzien van baancatering tijdens uw golfwedstrijd. Zo kunnen wij u op de baan voorzien van hapjes en drankjes zonder dat het uw spel hoeft te onderbreken.

Mocht u interesse hebben, of meer vragen hebben over de mogelijkheden van catering die we u kunnen bieden kunt u contact opnemen met Landgoed Golfbaan Welderen door te bellen naar 0481-376591 of door een email te sturen naar receptie@welderen.nl.

Gezellig een hapje komen eten? Reserveer hier!